BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Parasols op je bruiloft

door | mei 18, 2022 | Blogs, Paraplus/parasols | 0 Reacties

Wordt er een hittegolf verwacht in Nederland? Of trouw je in het buitenland met kans op zeer hoge temperaturen? Overweeg dan om parasols te gebruiken op je bruiloft voordat je gasten worden geroosterd in de zon.

’s Zomerse parasols

Op een normale zonnige dag ga je er vanuit dat iedereen zich insmeert met zonnebrandcrème. Op een bruiloft is dat al iets minder vanzelfsprekend in verband met make-up en kans op vlekken. Maar je wilt natuurlijk niet dat je gasten verbranden tijdens jouw huwelijksceremonie! Als bescherming tegen de zon zijn daarom parasols ideaal! Ze zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook nog eens heel erg leuk uit.

Lees hier over de bruiloft van Arne & Femme. Zij zijn getrouwd op Ibiza en hadden bruiloftsparasols voor zichzelf en hun gasten. Lees verder voor inspiratie van leuke ’s zomerse parasols.

Gekleurde parasol

Kant-en-klare papieren bruiloft parasol. Parasol kleuren van de foto van links naar rechts:

Wit, Ivoor, Geel, Oranje, Roze, Koraal, Fuchsia, Rood, Lavendel, Paars, Magenta, Turquoise, Kobalt blauw, Marine Blauw, Munt, Groene, Bruin, Zwart, Zilver en Goud. Je bestelt deze hier.

Voorbeeld van verschillende gekleurde parasols

Witte parasol

Perfecte bruiloft accessoire die er geweldig uit ziet op foto’s. Het is zonwering voor bruiloften, strand bruiloften of zomerdag uitjes. Afmetingen: 84cm (dia.)-wanneer geopend, 58cm (L)-inclusief handvat wanneer gesloten. Je bestelt deze parasols hier.

Voorbeeld witte parasol voor bruiloft

Bohemian parasols

Een bohemian-wedding wordt steeds populairder! Niet alleen je jurk, de locatie, trouwkaarten, alle versiering en je bruidsboeket zijn in deze stijl. Je kunt ook je bruiloftsparasols hier op afstemmen! Wat vind je van deze parasols:

Kanten parasol

Deze romantische kanten parasols zijn de perfecte accessoire voor de zomer bruid. Zij bieden mooie foto mogelijkheden en geven je schaduw op een zonnige dag. Je bestelt deze parasols hier.

Voorbeeld kanten parasol met bruid

Parasol van bamboe en kant

Gemaakt van bamboe en kant. Parasol kleur: beige/ivoor. Diameter: 28 inch (ongeveer 71 cm). Lengte, van boven naar beneden: 21 inch (ongeveer 53 cm). Materialen: Lace katoen, bamboe. Bestel deze parasol hier.

Parasol van kant en bamboe in een grasveld

Op zoek naar ’s zomerse alternatieven voor het gooien met rijst? Lees dan deze blog.

Lees ook: