De bruiloft van..

‘De bruiloft van..’

In het topic ‘De bruiloft van..’ geven bruiden antwoord op een aantal vragen over hun verloving, bruiloft en huwelijksreis. Ze vertellen over hun ontmoeting & verloving, over hun bruiloft (locatie, bruidskinderen enz.), over hun huwelijksreis, geven tips en nog veel meer. Misschien zitten hier leuke ideeën of tips voor jullie tussen?

Bruiloft

Een bruiloft is een ceremonie waarbij twee personen verenigd worden in het huwelijk. Trouwtradities en -gebruiken variëren sterk tussen culturen, etnische groepen, religies, landen en sociale klassen. De meeste huwelijksceremonies houden een uitwisseling in van huwelijksgeloften voor elkaar, het uitwisselen van trouwringen en moet uitgevoerd worden door een ambtenaar van de burgerlijke stand om het huwelijk geldig te verklaren.

Trouwkleding

Er wordt speciale trouwkleding gedragen door de man en de vrouw en de ceremonie wordt vaak gevolgd door een huwelijksreceptie en/of feest.

Stuur jouw eigen verhaal naar ons toe!

Lees hieronder ‘De bruiloft van..’ verhalen van bruiden. Ben jij zelf getrouwd en vind je het leuk om ook jouw verhaal te delen? Dat kan! Vul hier de vragenlijst in en stuur een aantal foto’s naar info@brideside.nl. Dan publiceren wij ook jouw verhaal!

De bruiloft van: Angela & Friso

De bruiloft van: Angela & Friso

27 mei is een speciale dag voor Angela en Friso! Het is de dag waarop zij verkering kregen, Friso op zijn knieën ging voor Angela en de dag dat zij trouwden! Hieronder vertellen zij hun bruiloftsverhaal.

Lees meer
De bruiloft van: Chrissy & Björn

De bruiloft van: Chrissy & Björn

Chrissy was 23 jaar en Björn 28 jaar toen ze elkaar ontmoette via een gemeenschappelijke vriend. 6 jaar later zijn ze verloofd in Italië en een jaar later volgde de bruiloft!

Lees meer
De bruiloft van: Femme & Arne

De bruiloft van: Femme & Arne

Na een romantische avond uit in Ibiza-stad kwamen ze terug bij hun villa. Daar was alles helemaal met kaarsjes verlicht en hun nummer werd gedraaid toen ze aankwamen. Daar ging Arne op zijn knieën en vroeg Femme ten huwelijk.

Lees meer

Parelketting bij je trouwjurk

Een ketting met pareltjes staat sowieso mooi bij jouw trouwjurk! Parelkettingen zijn er in een verschillende modellen, kleuren en lengtes.

Ketting met hanger bij je trouwjurk

De meest gekozen ketting op bruiloften is een ketting met hanger bij je trouwjurk. Deze zijn altijd goed en staan prachtig bij verschillende halslijnen.

Statement ketting bij je trouwjurk

Hoe groter hoe beter! Soms is het ‘less is more’, maar dat hoeft niet altijd! Heb je een subtiele jurk? Kies dan een statement ketting bij je trouwjurk!

Sieraden bij je trouwjurk kiezen

Nu je je trouwjurk hebt gevonden is het tijd voor de sieraden. Je trouwjurk het belangrijkste dus kies je sieraden goed zodat deze je jurk aanvullen.

16 To Do’s na je verloving

Dit is het moment waarop je hebt gewacht. Je hebt een verlovingsring en je gaat trouwen! Volg deze to do’s na je verloving en je bent er klaar voor!

65 liedjes over het huwelijk voor je trouwafspeellijst

Wij gingen op zoek naar liefdesliedjes die heel goed passen op jullie trouwafspeellijst. We hebben de beste nummers voor je verzameld.

De 10 beste nummers om een aanzoek bij te doen

Wist je dat je geuren, smaken en geluiden je herinneren aan bijzondere momenten? Geen enkel aanzoek is dan ook compleet zonder het perfecte nummer.

6 romantische manieren voor een aanzoek tijdens de corona-crisis

Omdat veel stellen hun huwelijksaanzoek hebben uitgesteld, hebben we 6 manieren voor een aanzoek voor je opgeschreven voor een aanzoek tijdens Corona!

Trouwen in het buitenland: De do’s en don’ts van een destination wedding

Droom je over een spectaculaire bruiloft op een prachtig buitenlandse bestemming? Wij geven je antwoorden op 6 vragen over trouwen in het buitenland.

Vliegen met een trouwjurk: het reizen en je jurk inpakken

Als je met een trouwjurk gaat vliegen, moet je van tevoren precies uitzoeken hoe je dat gaat doen, want je wilt vast geen kreukels.