‘De bruiloft van..’

In het topic ‘De bruiloft van..’ geven bruiden antwoord op een aantal vragen over hun verloving, bruiloft en huwelijksreis. Ze vertellen over hun ontmoeting & verloving, over hun bruiloft (locatie, bruidskinderen enz.), over hun huwelijksreis, geven tips en nog veel meer. Misschien zitten hier leuke ideeën of tips voor jullie tussen?

Bruiloft

Een bruiloft is een ceremonie waarbij twee personen verenigd worden in het huwelijk. Trouwtradities en -gebruiken variëren sterk tussen culturen, etnische groepen, religies, landen en sociale klassen. De meeste huwelijksceremonies houden een uitwisseling in van huwelijksgeloften voor elkaar, het uitwisselen van trouwringen en moet uitgevoerd worden door een ambtenaar van de burgerlijke stand om het huwelijk geldig te verklaren.

Trouwkleding

Er wordt speciale trouwkleding gedragen door de man en de vrouw en de ceremonie wordt vaak gevolgd door een huwelijksreceptie en/of feest.

Stuur jouw eigen verhaal naar ons toe!

Lees hieronder ‘De bruiloft van..’ verhalen van bruiden. Ben jij zelf getrouwd en vind je het leuk om ook jouw verhaal te delen? Dat kan! Vul hier de vragenlijst in en stuur een aantal foto’s naar info@brideside.nl. Dan publiceren wij ook jouw verhaal!

Gerelateerde artikelen