Paraplu’s & parasols

Bruiloftsparaplu’s & bruiloftsparasols

Kans op regen of is er een hittegolf op komst? Of heb je een vintage-thema waar een kantenparasol helemaal bij past? Zorg dan voor een bruiloftsparaplu of een bruiloftsparasol! Het is niet alleen praktisch, maar ook een geweldige eye-catcher!

Bruiloftsparaplu

Natuurlijk hoop je op een zonnige dag met strakblauwe lucht! Maar helaas is dat in Nederland niet altijd het geval. In Nederland is er altijd kans op regen, met name als je in de herfst of winter trouwt. Daarom mag een mooie bruiloftsparaplu zeker niet ontbreken! Het houdt niet alleen je make-up goed en je haar droog, het geeft ook hele sfeervolle foto’s!

Paraplu’s zijn er in allerlei soorten en maten. Wil je juist een doorzichtige paraplu? Of iets in dezelfde kleur als je jurk: wit, ivoorkleurig of crèmekleurig? Of een mooie regenboog-paraplu? Het bestaat allemaal!

Bruiloftsparasol

Wij zijn helemaal weg van parasols op een bruiloft! Het geeft de bruid extra charme èn maakt haar look helemaal af. Bruiloftsparasols zijn niet alleen een accessoire, maar zijn ook heel handig als je in een warm land trouwt. Je kunt deze dan zelf gebruiken, of juist aan je gasten geven tijdens een buitenceremonie. Wanneer je deze gebruikt de het lichte doorschijnen van het kant, kun je leuk spelen met het zonlicht en creëer je een heel romantisch plaatje!

Lees hier over de bruiloft van Arne & Femme. Zij zijn getrouwd op Ibiza en hadden bruiloftsparasols voor zichzelf en hun gasten.

Versiering

Paraplu’s en parasols zijn niet alleen functioneel, maar ook goed te gebruiken als decoratie. Hang ze op boven de dansvloer of gebruik ze als backdrop bij de desserttafel. Je kunt ze ook gebruiken om de fotoshoot op te pimpen. Dit kan de meest leuke plaatjes opleveren!

Parasols op je bruiloft

Parasols op je bruiloft

Trouw je op een extreem zonnige locatie? Overweeg dan om parasols te gebruiken op je bruiloft voordat je gasten worden geroosterd in de zon.

Lees meer

7 originele manieren om je bruidsmeisje te vragen

Lees hier de 7 meest originele manieren om je bruidsmeisje te vragen.

Wel of geen sluier?

Wel of geen sluier?   Heb je je ooit afgevraagd waarom bruiden eigenlijk een sluier dragen? Wij wel, dus we zochten het voor je op! Sluiers werden voor het eerst populair in de Romeinse tijd toen een rood laken werd gebruikt om de bruid van top tot teen te bedekken....

Hoeveel geld geef je cadeau op een bruiloft?

Hoeveel geld geef je cadeau op een bruiloft? Dat hangt er vanaf hoe goed je het bruidspaar kent en wat je te besteden hebt.

7x inspiratie goedkope trouwjurken

Niet ieder budget laat een dure trouwjurk toe. Gelukkig zijn niet alle trouwjurken duur. Hieronder geven we je 7x inspiratie van goedkope trouwjurken.

5x Origineel cadeau voor het bruidspaar

Je wordt uitgenodigd om een huwelijk en er staat geen envelopje op de kaart. Wat geef je het bruidspaar dan cadeau? Wij hebben het internet voor je afgezocht en vonden deze items als origineel cadeau voor het bruidspaar. Gepersonaliseerde snijplank, onderzetters en...

Dresscode bruiloft

Alles wat je wilt weten over bruiloft dresscodes lees je hier! Bijvoorbeeld wat je aantrekt als bruiloftsgast en wat je juist niét aantrekt. Wat moet ik aan op een bruiloft? Beslissen wat te dragen naar een bruiloft is niet altijd een gemakkelijke taak. Zodra je hoort...

Haarkammen voor de bruid

Lang haar of kort haar, wel of geen sluier, haar los of opgestoken, bij alle soorten kapsels past een mooie haarkam. In deze blog vind je inspiratie van een aantal verschillende haarkammen. Zit er iets leuks voor je tussen?

Parelketting bij je trouwjurk

Een ketting met pareltjes staat sowieso mooi bij jouw trouwjurk! Parelkettingen zijn er in een verschillende modellen, kleuren en lengtes.

Hoe plan je een ecologische bruiloft: wat, hoe en waar

Een ecologische bruiloft waarbij zo min mogelijk voedsel wordt verspild, en zo weinig mogelijk papierproducten en bloemen worden weggegooid.

Esmé: Ceremoniemeester op de bruiloft van Mandy & Wesley

Op 18 augustus 2017 zijn Mandy en Wesley getrouwd. Esmé was hun ceremoniemeester en heeft op verzoek van het bruidspaar een aantal zaken geregeld.