Paraplu’s & parasols

Bruiloftsparaplu’s & bruiloftsparasols

Kans op regen of is er een hittegolf op komst? Of heb je een vintage-thema waar een kantenparasol helemaal bij past? Zorg dan voor een bruiloftsparaplu of een bruiloftsparasol! Het is niet alleen praktisch, maar ook een geweldige eye-catcher!

Bruiloftsparaplu

Natuurlijk hoop je op een zonnige dag met strakblauwe lucht! Maar helaas is dat in Nederland niet altijd het geval. In Nederland is er altijd kans op regen, met name als je in de herfst of winter trouwt. Daarom mag een mooie bruiloftsparaplu zeker niet ontbreken! Het houdt niet alleen je make-up goed en je haar droog, het geeft ook hele sfeervolle foto’s!

Paraplu’s zijn er in allerlei soorten en maten. Wil je juist een doorzichtige paraplu? Of iets in dezelfde kleur als je jurk: wit, ivoorkleurig of crèmekleurig? Of een mooie regenboog-paraplu? Het bestaat allemaal!

Bruiloftsparasol

Wij zijn helemaal weg van parasols op een bruiloft! Het geeft de bruid extra charme èn maakt haar look helemaal af. Bruiloftsparasols zijn niet alleen een accessoire, maar zijn ook heel handig als je in een warm land trouwt. Je kunt deze dan zelf gebruiken, of juist aan je gasten geven tijdens een buitenceremonie. Wanneer je deze gebruikt de het lichte doorschijnen van het kant, kun je leuk spelen met het zonlicht en creëer je een heel romantisch plaatje!

Lees hier over de bruiloft van Arne & Femme. Zij zijn getrouwd op Ibiza en hadden bruiloftsparasols voor zichzelf en hun gasten.

Versiering

Paraplu’s en parasols zijn niet alleen functioneel, maar ook goed te gebruiken als decoratie. Hang ze op boven de dansvloer of gebruik ze als backdrop bij de desserttafel. Je kunt ze ook gebruiken om de fotoshoot op te pimpen. Dit kan de meest leuke plaatjes opleveren!

Parasols op je bruiloft

Parasols op je bruiloft

Trouw je op een extreem zonnige locatie? Overweeg dan om parasols te gebruiken op je bruiloft voordat je gasten worden geroosterd in de zon.

Lees meer

Parelketting bij je trouwjurk

Een ketting met pareltjes staat sowieso mooi bij jouw trouwjurk! Parelkettingen zijn er in een verschillende modellen, kleuren en lengtes.

Ketting met hanger bij je trouwjurk

De meest gekozen ketting op bruiloften is een ketting met hanger bij je trouwjurk. Deze zijn altijd goed en staan prachtig bij verschillende halslijnen.

Statement ketting bij je trouwjurk

Hoe groter hoe beter! Soms is het ‘less is more’, maar dat hoeft niet altijd! Heb je een subtiele jurk? Kies dan een statement ketting bij je trouwjurk!

Sieraden bij je trouwjurk kiezen

Nu je je trouwjurk hebt gevonden is het tijd voor de sieraden. Je trouwjurk het belangrijkste dus kies je sieraden goed zodat deze je jurk aanvullen.

16 To Do’s na je verloving

Dit is het moment waarop je hebt gewacht. Je hebt een verlovingsring en je gaat trouwen! Volg deze to do’s na je verloving en je bent er klaar voor!

65 liedjes over het huwelijk voor je trouwafspeellijst

Wij gingen op zoek naar liefdesliedjes die heel goed passen op jullie trouwafspeellijst. We hebben de beste nummers voor je verzameld.

De 10 beste nummers om een aanzoek bij te doen

Wist je dat je geuren, smaken en geluiden je herinneren aan bijzondere momenten? Geen enkel aanzoek is dan ook compleet zonder het perfecte nummer.

6 romantische manieren voor een aanzoek tijdens de corona-crisis

Omdat veel stellen hun huwelijksaanzoek hebben uitgesteld, hebben we 6 manieren voor een aanzoek voor je opgeschreven voor een aanzoek tijdens Corona!

Trouwen in het buitenland: De do’s en don’ts van een destination wedding

Droom je over een spectaculaire bruiloft op een prachtig buitenlandse bestemming? Wij geven je antwoorden op 6 vragen over trouwen in het buitenland.

Vliegen met een trouwjurk: het reizen en je jurk inpakken

Als je met een trouwjurk gaat vliegen, moet je van tevoren precies uitzoeken hoe je dat gaat doen, want je wilt vast geen kreukels.