Bruiloftsparaplu’s & bruiloftsparasols

Kans op regen of is er een hittegolf op komst? Of heb je een vintage-thema waar een kantenparasol helemaal bij past? Zorg dan voor een bruiloftsparaplu of een bruiloftsparasol! Het is niet alleen praktisch, maar ook een geweldige eye-catcher!

Bruiloftsparaplu

Natuurlijk hoop je op een zonnige dag met strakblauwe lucht! Maar helaas is dat in Nederland niet altijd het geval. In Nederland is er altijd kans op regen, met name als je in de herfst of winter trouwt. Daarom mag een mooie bruiloftsparaplu zeker niet ontbreken! Het houdt niet alleen je make-up goed en je haar droog, het geeft ook hele sfeervolle foto’s!

Paraplu’s zijn er in allerlei soorten en maten. Wil je juist een doorzichtige paraplu? Of iets in dezelfde kleur als je jurk: wit, ivoorkleurig of crèmekleurig? Of een mooie regenboog-paraplu? Het bestaat allemaal!

Bruiloftsparasol

Wij zijn helemaal weg van parasols op een bruiloft! Het geeft de bruid extra charme èn maakt haar look helemaal af. Bruiloftsparasols zijn niet alleen een accessoire, maar zijn ook heel handig als je in een warm land trouwt. Je kunt deze dan zelf gebruiken, of juist aan je gasten geven tijdens een buitenceremonie. Wanneer je deze gebruikt de het lichte doorschijnen van het kant, kun je leuk spelen met het zonlicht en creëer je een heel romantisch plaatje!

Lees hier over de bruiloft van Arne & Femme. Zij zijn getrouwd op Ibiza en hadden bruiloftsparasols voor zichzelf en hun gasten.

Foto: Arne en Femme

Versiering

Paraplu’s en parasols zijn niet alleen functioneel, maar ook goed te gebruiken als decoratie. Hang ze op boven de dansvloer of gebruik ze als backdrop bij de desserttafel. Je kunt ze ook gebruiken om de fotoshoot op te pimpen. Dit kan de meest leuke plaatjes opleveren!

Gerelateerde artikelen