BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

De bruiloft van: Femme & Arne

door | mrt 21, 2018 | Blogs, De bruiloft van.. | 0 Reacties

Na een romantische avond uit in Ibiza-stad kwamen ze terug bij hun villa. Daar was alles helemaal met kaarsjes verlicht en hun nummer werd gedraaid toen ze aankwamen. Daar ging Arne op zijn knieën en vroeg Femme ten huwelijk.

  

 

Verloving

We hadden elkaar ontmoet tijdens het werken als promotieteam en we waren iets meer dan twee jaar samen toen Arne mij ten huwelijk vroeg. Ik werd ten huwelijk gevraagd op Ibiza. Na een romantische avond uit in Ibiza-stad kwamen we terug bij de villa waar alles helemaal met kaarsjes was verlicht en ons nummer werd gedraaid toen ik aankwam. Daar ging Arne op zijn knieën en vroeg me ten huwelijk.

Mijn ouders en broertje en schoonzusje waren er bij toen ik ten huwelijk werd gevraagd. We hadden dat jaar met elkaar een villa gehuurd om het 20-jarige trouwjubileum van mijn ouders te vieren, die ook op Ibiza zijn getrouwd. De rest van de familie en vrienden hebben we gebeld en natuurlijk een berichtje op Facebook geplaatst.

Mijn advies voor andere stellen die willen verloven: Je moet je gaan verloven als je allebei weet dat je de rest van je leven samen wilt delen. Of dat na 2 jaar samen of na 10 jaar samen is, moet niet uitmaken. 

Bruiloft

Omdat de bruiloft op Ibiza was koste het iets meer geregel en voorbereiding dan bij een normale bruiloft. Daarom hadden wij een weddingplanner waar we contact mee hadden en die ook op de dag zelf aanwezig was. We hebben ook veel hulp van vrienden en familie gehad.

Een uitdaging voor ons was dat je niet makkelijk naar de locatie toe kon. Je vliegt niet makkelijke elke keer op en neer naar Ibiza. We konden dus ook maar enkele keren face-to-face afspraken met de weddingplanner. Veel dingen moesten we daarom ook een beetje los laten en gewoon denken ‘het komt wel goed’.

Onze locatie was echt zo perfect! Echt een droom locatie, dat is heel belangrijk en was een hele goede keuze. Daarnaast zaten wij samen met onze gasten in één verblijf de dagen voor de bruiloft. Dit was erg gezellig en schepte ook een leuke band tussen de gasten. We hadden de dag voor de bruiloft al een klein feestje op de verblijf-locatie waardoor de sfeer steeds gezelliger werd.

Mijn advies voor andere stellen die willen trouwen: Nodig alleen maar mensen uit die je er zelf graag bij wilt hebben.

   

 

Huwelijksreis

Wij hadden na onze bruiloft een hele luxe villa gehuurd op Ibiza dit zagen wij als onze huwelijksreis. Doordat onze bruiloft al in het buitenland was, was dit ook anders dan een “normale” bruiloft. We zijn direct na de bruiloft, dezelfde avond, vertrokken naar een villa die we voor een week hadden gehuurd. Ibiza is echt een prachtig eiland, maar wellicht niet voor een “traditionele honeymoon”.