Bruidstasjes

Bruidstasjes

De meeste bruiden dragen hun trouwjurk maar één keer, maar een super mooi bruidstasje kun je ook na je bruiloft nog vaker gebruiken! Sommige tasjes kun je zelfs na je bruiloft in een bepaalde kleur laten spuiten. Maar ook in het zilver, goud of ivoorkleur kun je deze vaker gebruiken! We hebben het bruidenpanel van BrideSide gevraagd of zij wel of geen bruidstasje hebben.

Bruidenpanel

Van de 180 bruiden geeft aan:

70% geen bruidstasje gebruiken

22% wel een bruidstasje gebruiken

15% hun spulletjes in het tasje van bijvoorbeeld de ceremoniemeester stoppen

Wat doe je met een tasje?

Naast het feit dat een bruidstasje een mooie accessoire is, is het ook een mooie herinnering. Telkens wanneer je je tasje gebruikt, zul je terugdenken aan je trouwdag!

Oke, overdag tijdens je bruiloft heb je geen tasje nodig. Waarschijnlijk heb je je bruidsboeket in je ene hand en je aanstaande aan je andere hand. Maar ’s avonds, voordat het feest begint kun je je even opfrissen met de spulletjes die je bij je hebt, misschien heb je wel een pepermuntje bij je voor na het eten en een klein flesje parfum om weer heerlijk te ruiken.

Reacties van de bruiden

Rachel – ik twijfel nog! Ik wil toch graag mijn lippenstift in de buurt hebben met een spiegeltje. En ook heb ik graag mijn telefoon bij me die dag denk ik. Ik zit echt niet de hele dag op mijn telefoon, maar neem die gewoon graag overal mee naartoe. En er zijn zulke leuke tasjes te koop! Ik heb echt een perfect tasje gevonden die bij mijn jurk en schoenen past. Ik kan hem na de bruiloft ook nog vaker gebruiken!

Angela – mijn vriend had als verrassing een linnentas laten drukken met het logo dat we overal in terug laten komen. Deze tas zal dus in de auto liggen wat met spulletjes zoals een extra panty, haarspray enz. Maar ik ga geen tas in mijn handen houden.

Carmen – jaaaa ik neem een super mooie clutch mee! Een bruidsboeket vind ik maar niks, maar wil wel iets in mijn handen hebben. Dus ik heb een hele mooie clutch gevonden, precies in de stijl van mijn jurk! Ik ben er zo blij mee! Ik was bang dat ik zonder bloemen zo ‘kaal’ zou lijken en dat je zou zien dat ik zenuwachtig zou zijn, maar met deze clutch is dat probleem opgelost!

Linda – ik heb niets nodig die dag. Mijn portemonnee en telefoon laat ik ook gewoon lekker thuis. Alleen een lippenstift neem ik mee, maar die frommel ik in het tasje van mijn moeder erbij.

Op zoek naar leuke verrassingen of originele ideeën tijdens een bruiloft? Lees dan onze blog ‘verrassing tijdens bruiloft‘, Hoeveel geld geef je cadeau op een bruiloft? en 10x inspiratie kleding voor bruiloftsgasten

Sieraden bij je trouwjurk kiezen

Nu je je trouwjurk hebt gevonden is het tijd voor de sieraden. Je trouwjurk het belangrijkste dus kies je sieraden goed zodat deze je jurk aanvullen.

Zo kies je je trouwschoenen

Het kiezen van de perfecte trouwjurk zal waarschijnlijk bovenaan je lijstje staan als je verloofd bent, maar vergeet niet dat je het moet combineren met een paar mooie trouwschoenen!

7 originele manieren om je bruidsmeisje te vragen

Lees hier de 7 meest originele manieren om je bruidsmeisje te vragen.

Wel of geen sluier?

Wel of geen sluier?   Heb je je ooit afgevraagd waarom bruiden eigenlijk een sluier dragen? Wij wel, dus we zochten het voor je op! Sluiers werden voor het eerst populair in de Romeinse tijd toen een rood laken werd gebruikt om de bruid van top tot teen te bedekken....

Hoeveel geld geef je cadeau op een bruiloft?

Hoeveel geld geef je cadeau op een bruiloft? Dat hangt er vanaf hoe goed je het bruidspaar kent en wat je te besteden hebt.

7x inspiratie goedkope trouwjurken

Niet ieder budget laat een dure trouwjurk toe. Gelukkig zijn niet alle trouwjurken duur. Hieronder geven we je 7x inspiratie van goedkope trouwjurken.

5x Origineel cadeau voor het bruidspaar

Je wordt uitgenodigd om een huwelijk en er staat geen envelopje op de kaart. Wat geef je het bruidspaar dan cadeau? Wij hebben het internet voor je afgezocht en vonden deze items als origineel cadeau voor het bruidspaar. Gepersonaliseerde snijplank, onderzetters en...

Dresscode bruiloft

Alles wat je wilt weten over bruiloft dresscodes lees je hier! Bijvoorbeeld wat je aantrekt als bruiloftsgast en wat je juist niét aantrekt. Wat moet ik aan op een bruiloft? Beslissen wat te dragen naar een bruiloft is niet altijd een gemakkelijke taak. Zodra je hoort...

Haarkammen voor de bruid

Lang haar of kort haar, wel of geen sluier, haar los of opgestoken, bij alle soorten kapsels past een mooie haarkam. In deze blog vind je inspiratie van een aantal verschillende haarkammen. Zit er iets leuks voor je tussen?

Parelketting bij je trouwjurk

Een ketting met pareltjes staat sowieso mooi bij jouw trouwjurk! Parelkettingen zijn er in een verschillende modellen, kleuren en lengtes.