Bruidstasjes

De meeste bruiden dragen hun trouwjurk maar één keer, maar een super mooi bruidstasje kun je ook na je bruiloft nog vaker gebruiken! Sommige tasjes kun je zelfs na je bruiloft in een bepaalde kleur laten spuiten. Maar ook in het zilver, goud of ivoorkleur kun je deze vaker gebruiken! We hebben het bruidenpanel van BrideSide gevraagd of zij wel of geen bruidstasje hebben.

Bruidenpanel

Van de 180 bruiden geeft aan:

70% geen bruidstasje gebruiken

22% wel een bruidstasje gebruiken

15% hun spulletjes in het tasje van bijvoorbeeld de ceremoniemeester stoppen

Wat doe je met een tasje?

Naast het feit dat een bruidstasje een mooie accessoire is, is het ook een mooie herinnering. Telkens wanneer je je tasje gebruikt, zul je terugdenken aan je trouwdag!

Oke, overdag tijdens je bruiloft heb je geen tasje nodig. Waarschijnlijk heb je je bruidsboeket in je ene hand en je aanstaande aan je andere hand. Maar ‘s avonds, voordat het feest begint kun je je even opfrissen met de spulletjes die je bij je hebt, misschien heb je wel een pepermuntje bij je voor na het eten en een klein flesje parfum om weer heerlijk te ruiken.

Reacties van de bruiden

Rachel – ik twijfel nog! Ik wil toch graag mijn lippenstift in de buurt hebben met een spiegeltje. En ook heb ik graag mijn telefoon bij me die dag denk ik. Ik zit echt niet de hele dag op mijn telefoon, maar neem die gewoon graag overal mee naartoe. En er zijn zulke leuke tasjes te koop! Ik heb echt een perfect tasje gevonden die bij mijn jurk en schoenen past. Ik kan hem na de bruiloft ook nog vaker gebruiken!

Angela – mijn vriend had als verrassing een linnentas laten drukken met het logo dat we overal in terug laten komen. Deze tas zal dus in de auto liggen wat met spulletjes zoals een extra panty, haarspray enz. Maar ik ga geen tas in mijn handen houden.

Carmen – jaaaa ik neem een super mooie clutch mee! Een bruidsboeket vind ik maar niks, maar wil wel iets in mijn handen hebben. Dus ik heb een hele mooie clutch gevonden, precies in de stijl van mijn jurk! Ik ben er zo blij mee! Ik was bang dat ik zonder bloemen zo ‘kaal’ zou lijken en dat je zou zien dat ik zenuwachtig zou zijn, maar met deze clutch is dat probleem opgelost!

Linda – ik heb niets nodig die dag. Mijn portemonnee en telefoon laat ik ook gewoon lekker thuis. Alleen een lippenstift neem ik mee, maar die frommel ik in het tasje van mijn moeder erbij.

 

Gerelateerde artikelen