Bruidstasjes

Bruidstasjes

De meeste bruiden dragen hun trouwjurk maar één keer, maar een super mooi bruidstasje kun je ook na je bruiloft nog vaker gebruiken! Sommige tasjes kun je zelfs na je bruiloft in een bepaalde kleur laten spuiten. Maar ook in het zilver, goud of ivoorkleur kun je deze vaker gebruiken! We hebben het bruidenpanel van BrideSide gevraagd of zij wel of geen bruidstasje hebben.

Bruidenpanel

Van de 180 bruiden geeft aan:

70% geen bruidstasje gebruiken

22% wel een bruidstasje gebruiken

15% hun spulletjes in het tasje van bijvoorbeeld de ceremoniemeester stoppen

Wat doe je met een tasje?

Naast het feit dat een bruidstasje een mooie accessoire is, is het ook een mooie herinnering. Telkens wanneer je je tasje gebruikt, zul je terugdenken aan je trouwdag!

Oke, overdag tijdens je bruiloft heb je geen tasje nodig. Waarschijnlijk heb je je bruidsboeket in je ene hand en je aanstaande aan je andere hand. Maar ’s avonds, voordat het feest begint kun je je even opfrissen met de spulletjes die je bij je hebt, misschien heb je wel een pepermuntje bij je voor na het eten en een klein flesje parfum om weer heerlijk te ruiken.

Reacties van de bruiden

Rachel – ik twijfel nog! Ik wil toch graag mijn lippenstift in de buurt hebben met een spiegeltje. En ook heb ik graag mijn telefoon bij me die dag denk ik. Ik zit echt niet de hele dag op mijn telefoon, maar neem die gewoon graag overal mee naartoe. En er zijn zulke leuke tasjes te koop! Ik heb echt een perfect tasje gevonden die bij mijn jurk en schoenen past. Ik kan hem na de bruiloft ook nog vaker gebruiken!

Angela – mijn vriend had als verrassing een linnentas laten drukken met het logo dat we overal in terug laten komen. Deze tas zal dus in de auto liggen wat met spulletjes zoals een extra panty, haarspray enz. Maar ik ga geen tas in mijn handen houden.

Carmen – jaaaa ik neem een super mooie clutch mee! Een bruidsboeket vind ik maar niks, maar wil wel iets in mijn handen hebben. Dus ik heb een hele mooie clutch gevonden, precies in de stijl van mijn jurk! Ik ben er zo blij mee! Ik was bang dat ik zonder bloemen zo ‘kaal’ zou lijken en dat je zou zien dat ik zenuwachtig zou zijn, maar met deze clutch is dat probleem opgelost!

Linda – ik heb niets nodig die dag. Mijn portemonnee en telefoon laat ik ook gewoon lekker thuis. Alleen een lippenstift neem ik mee, maar die frommel ik in het tasje van mijn moeder erbij.

Originele bruidstasjes

Originele bruidstasjes

Wij hebben het internet voor je afgezocht en deze originele bruidstasjes voor je gevonden. Zit hier een leuke voor je tussen?

Lees meer
3 chique bruidstasjes

3 chique bruidstasjes

Ben je op zoek naar de perfecte clutch als bruidstasje? Je wilt geen tasje die standaard en gewoontjes is? Wij hebben 3 chique tasjes voor je uitgezocht.

Lees meer

Parelketting bij je trouwjurk

Een ketting met pareltjes staat sowieso mooi bij jouw trouwjurk! Parelkettingen zijn er in een verschillende modellen, kleuren en lengtes.

Ketting met hanger bij je trouwjurk

De meest gekozen ketting op bruiloften is een ketting met hanger bij je trouwjurk. Deze zijn altijd goed en staan prachtig bij verschillende halslijnen.

Statement ketting bij je trouwjurk

Hoe groter hoe beter! Soms is het ‘less is more’, maar dat hoeft niet altijd! Heb je een subtiele jurk? Kies dan een statement ketting bij je trouwjurk!

Sieraden bij je trouwjurk kiezen

Nu je je trouwjurk hebt gevonden is het tijd voor de sieraden. Je trouwjurk het belangrijkste dus kies je sieraden goed zodat deze je jurk aanvullen.

16 To Do’s na je verloving

Dit is het moment waarop je hebt gewacht. Je hebt een verlovingsring en je gaat trouwen! Volg deze to do’s na je verloving en je bent er klaar voor!

65 liedjes over het huwelijk voor je trouwafspeellijst

Wij gingen op zoek naar liefdesliedjes die heel goed passen op jullie trouwafspeellijst. We hebben de beste nummers voor je verzameld.

De 10 beste nummers om een aanzoek bij te doen

Wist je dat je geuren, smaken en geluiden je herinneren aan bijzondere momenten? Geen enkel aanzoek is dan ook compleet zonder het perfecte nummer.

6 romantische manieren voor een aanzoek tijdens de corona-crisis

Omdat veel stellen hun huwelijksaanzoek hebben uitgesteld, hebben we 6 manieren voor een aanzoek voor je opgeschreven voor een aanzoek tijdens Corona!

Trouwen in het buitenland: De do’s en don’ts van een destination wedding

Droom je over een spectaculaire bruiloft op een prachtig buitenlandse bestemming? Wij geven je antwoorden op 6 vragen over trouwen in het buitenland.

Vliegen met een trouwjurk: het reizen en je jurk inpakken

Als je met een trouwjurk gaat vliegen, moet je van tevoren precies uitzoeken hoe je dat gaat doen, want je wilt vast geen kreukels.