BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Bruiloft paraplu voorbeelden

door | mrt 13, 2020 | Blogs, Paraplus/parasols | 0 Reacties

Je make-up is net gedaan, je kapper heeft je haar prachtig gekruld en je trouwauto staat voor je klaar. Het miezert een beetje buiten. Je hebt geen bruiloft paraplu bij je dus je rent naar de auto. Helaas vinden je trouwschoenen het rennen niet zo leuk. Je loopt, je valt en je ligt opeens midden in een plas water. Terwijl je daar ligt is de miezelregen veranderd in een enorme stortbui. Daar gaat je make-up, je kapsel en je jurk! Had je nu maar een paraplu bij je!

Doorzichtige paraplu extra hoog

Een doorzichtige koepelparaplu met een metalen stok. Handvat is wit. Bestel deze paraplu hier.

Voorbeeld van doorzichtige paraplu die extra hoog is voor een bruiloft

Transparante koepelparaplu

Loop zonder zorgen door de regen met de transparante Falcone® koepelparaplu. Geen zorgen over je make-up of je haar, want deze paraplu bedekt je voor een heel groot deel! Verder is de paraplu voorzien van een aluminium stok en is het handvat bijpassend gekleurd. Bestel deze paraplu hier.

Voorbeeld paraplu doorzichtig

Bruiloftparaplu

Deze romantische Falcone® paraplu wordt gekenmerkt door het kante materiaal dat over het doek getrokken wordt. Overige kenmerken zijn de metalen stok en frame, met bijpassend gekleurde haak. Bestel deze paraplu hier.

Voorbeeld paraplu van kant, speciaal voor bruiloften

Paraplu hart-vorm

Steel harten met deze unieke hartparaplu! Leuk als cadeau, maar uiteraard ook voor jezelf. De paraplu is voorzien van een UV-bescherming, waardoor je naast regen ook beschermt bent tegen zonnestralen. Bestel deze paraplu hier.

Een witte paraplu in hart-vorm

Paraplu wit – extra groot

Deze Falcone® sportsline golfparaplu straalt een sportieve en hippe look uit. De paraplu is voorzien van een zwart rubber gecoat handvat en is dankzij de sterke materiaal een goede bescherming in de wind. Je bestelt deze paraplu hier.

Voorbeeld witte paraplu

Duo-paraplu | tweepersoons paraplu

De brede vorm van de Falcone® tweepersoons paraplu zorgt ervoor dat je samen droog blijft onder één paraplu! Bestel hem hier.

Voorbeeld van tweepersoons paraplu

Twijfel je nog of je wel een paraplu wilt meenemen? Lees dan deze blog.