BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Regen op je trouwdag – vergeet je paraplu niet!

door | mrt 13, 2020 | Blogs, Paraplus/parasols | 0 Reacties

Trouwen in de regen kan super romantisch zijn! Maar, vergeet je paraplu niet want je wilt vast niet als verzopen kat aankomen op het stadhuis.

Zonnige trouwdag

De meeste bruidsparen hopen op een zonnige trouwdag. Foto’s maken in een mooi bloemenveld of buiten het feest geven. Helaas heeft niemand invloed op het weer. Je kunt proberen om een zonnedansje te maken, maar we weten niet of het echt helpt. Wil je verzekerd zijn van een zonnige trouwdag? Dan kun je beter trouwen in een ver en zonnig oord. Daar is de kans op mooi weer een stuk groter dan in Nederland. Houd in Nederland daarom altijd rekening met mogelijke regen zodat je een back-up plan hebt voor je buitenfeest of fotoshoot.

Trouwdag in het water gevallen

Van regen op je trouwdag hoef je echt niet te balen. Bijna alle trouwlocaties hebben ook binnen-mogelijkheden, hetzelfde voor het feest en de fotoshoot. Heb je regen op je trouwdag? Maak er dan gebruik van! Zorg voor een goede paraplu en ga juist samen (met je fotograaf) de regen in om prachtige kiekjes te maken.

Aju-paraplu

Neem jij goed voorbereid een paraplu mee op je trouwdag? Natuurlijk is het handig om iets achter de hand te hebben, maar bedenk je wel dat je waarschijnlijk je hele trouwdag gefotografeerd wordt! De paraplu’s die je thuis hebt, kan je waarschijnlijk wel thuis laten. In mijn geval is dat namelijk een saaie zwarte paraplu, een blauwe met logo’s van een bedrijf en ik heb er nog eentje met allerlei dieren erop. Die paraplu’s wil je natuurlijk niet op je trouwfoto’s hebben.

In deze blog hebben we mooie paraplu’s voor je onder elkaar gezet die wèl foto-waardig zijn. Ga je voor een doorzichtige, een witte of ga je voor een tweepersoons-paraplu? Er zijn veel mogelijkheden, je vindt ze hier!

Bruidspaar: Claudine & John | Fotograaf: Peter Out van www.lookingout.nl