BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Cadeaus voor de aanstaande bruid

door | apr 23, 2022 | Blogs, Cadeaus | 0 Reacties

De tijd van het jaar is weer aangebroken dat we weer op zoek gaan naar het perfecte kerstcadeau! Zit jouw vriend of verloofde nu al met zijn handen in het haar omdat hij geen idee heeft wat hij onder de kerstboom kan leggen voor je? Wij geven hierbij een aantal tips voor hem, zodat jij straks leuke cadeaus kunt uitpakken!

Nieuw album van Michael Bublé

Na twee jaar afwezigheid om tijd met zijn familie door te brengen kondigt multi-Grammy Award winnaar Michael Bublé zijn alweer achtste studio album love. De Canadese zanger ging terug naar de studio met een nieuwe blik op het leven en een vernieuwde passie om de muziek waarvan hij altijd al heeft gehouden eer aan te doen. Dit staat, zoals verwachten volledig in het teken van de liefde.

Het album opent met het idealistische en dromerige When I Fall In Love en bevat ook een prachtige uitvoering van Rogers & Hart’s My Funny Valentine. Ook het levendige When You’re Smiling en een swingende versie van Such A Night komen naar voren op het album. Tevens staat er ook een aantal van de absolute favorieten van Bublé op waaronder Unforgettable, Help Me Make It Through The Night en I Only Have Eyes For You.

Bestel het album hier.

Ketting met hartje

Dit fijne kettinkje is het ultieme item voor een romantische look. Het hartje is 10×10,5 mm en past hierdoor bij iedere outfit. De lengte van de ketting is 41cm en heeft een extensie van 4cm. Dit is echt een perfect cadeau voor iedere vrouw. Ze zal dit kettinkje gegarandeerd waarderen!

Bestel de ketting hier.

Bucketlistboek voor koppels

In dit boek vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je geliefde gedaan moet hebben. Of jullie nu pas een week of al jaren samen door het leven gaan, dit boek zal jullie leven veranderen. Écht waar! Dankzij dit boek zullen jullie elkaar nog beter leren kennen, zullen jullie spannende avonturen beleven en met een beetje geluk laat het zelfs al jullie dromen uitkomen. Laat geheime briefjes voor elkaar achter tussen de melkproducten in de supermarkt, herbeleef jullie eerste date, duw elkaar op de schommel en laat matching (plak)tattoo’s zetten. Het zijn maar enkele onderwerpen uit de lijst met 250 ideeën die jullie leven zal verrijken en jullie relatie nog sterker zal maken. – Met ruimte om jullie meest zeemzoeterige of grappige foto’s op te kleven! – Met extra pagina’s voor jullie eigen romantische bucketlist. – Een bewaarboek dat jullie heel jullie leven zullen koesteren. Gaan jullie de uitdaging aan?

Bestel het boek hier.

Kletspot STOUT

Nog niet bekend met de Kletspot? Met de Kletspot op tafel zul je mooie lachmomenten beleven met je vrienden, familie en visite. De gezellige pot bevat lachwekkende vragen, leuke suggesties en dilemma’s om over na te denken. Het is een musthave voor iedereen die van gezelligheid houdt. Maar.. nu is ook de Kletspot ‘extra pittig’ en ‘stout’ uitgebracht! Dit is de 18+ variant van het spel voor extra spanning.

Bestel de Kletspot Stout hier. En de Kletspot extra pittig hier.

Damesparfum

Op zoek naar een parfum die anders is dan andere geuren? Thierry Mugler Alien is een mystieke, bovennatuurlijke geur dat rijk en betoverend oosters is, met heerlijke houtachtige elementen en een rijk amber patroon. Dertien jaar na de lancering van Angel heeft Thierry Mugler het wederom voor elkaar; een nieuwe geur dat dat bedoeld is om mysterieus en verleidelijk te zijn.

Bestel de parfum hier.

Op zoek naar meer inspiratie? Lees dan ook: