BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Just Married versiering

door | apr 24, 2022 | Blogs, Cadeaus | 0 Reacties

Gaan je vrienden trouwen? Of stappen je zus en zwager binnenkort in het huwelijksbootje? Versier hun huis met deze Just married versiering. Hoe tof is het als het bruidspaar in een versierd huis thuiskomen na de huwelijksnacht of huwelijksreis?

Je kunt het huis vol leggen met ballonnen, overal confetti strooien, het huis inpakken met wcpapier of bekertjes water overal in het huis zetten. Okee, die laatste is niet heel grappig want het opruimen kost heel veel tijd. Zorg dat je het bruidspaar een beetje kent om te weten wat ze leuk zouden vinden.

Je kunt ook het huis heel leuk versieren. De versiering kunnen ze een aantal dagen laten hangen zodat ze in de trouw-stemming blijven.

Hieronder vind je allerlei Just Married versiering om het huis van het bruidspaar leuk te versieren.

Deurbord Just Married 45 cm

Groot deurbord met de tekst Just Married. Vier de bruiloft met dit deurbord en laat iedereen weten dat je in het huwelijk bent getreden. Bestel het deurbord hier.

voorbeeld van deurbord just married

Just Married ballonnen 8 stuks

Just Married ballonnen. 8 wit/grijze ballonnen met opdruk, Just Married hebben een formaat van ongeveer 30 cm.

Bestel deze ballonnen hier.

voorbeeld ballon wit met tekst just married

Gevelvlag Just Married 150 x 100 cm

Just Married gevelvlag 150 x 100 cm. Voorzien van 4 zuignappen om de vlag op het raam te plakken of geschikt als normale vlag. Bestel deze gevelvlag hier.

gevelvlag voorbeeld just married op een raam geplakt

Markeerlint Leve het Bruidspaar

Bruiloft/huwelijk markeerlint/versiering 15 meter. Een sierlijk lint met afbeeldingen van duifjes en de tekst: Leve het bruidspaar. Het markeerlint heeft een lengte van ca: 15 meter. Bruiloft/huwelijk versiering. Bestel dit lint hier.

Markeerlint leve het bruidspaar voorbeeld

Vlaggenlijn 10 meter Just Married

Just Married vlaggenlijn. De vlaggenlijn Just Married is niet brandvertragend. De Just Married vlaggenlijn is gemaakt van plastic. De vlaggenlijn heeft een totale lengte van ongeveer 10 meter waarvan 6 meter met vlaggetjes en 2 meter koord aan weerzijden om de vlaggenlijn vast te maken. Bestel deze vlaggenlijn hier.

Vlaggenlijn just married en trouwringen voorbeeld

Op zoek naar meer inspiratie? Lees dan ook: