BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Gepersonaliseerde cadeaus voor het bruidspaar

door | apr 5, 2022 | Blogs, Cadeaus | 0 Reacties

Gepersonaliseerde cadeaus voor het bruidspaar

Gaat er binnenkort iemand trouwen en heb je geen idee wat je cadeau kunt geven? Wij hebben deze gepersonaliseerde trouwcadeaus voor je gevonden!

Trouwdoos

Mooie ruime houten trouwdoos. Je kunt de doos personaliseren door de namen en de trouwdatum van het bruidspaar erop te laten zetten. Je kunt ook een eigen logo ontwerpen! Deze houten opbergdoos heeft een uitschuifbare deksel en twee handvatten, waardoor je de doos gemakkelijk kunt opbergen en weer tevoorschijn kunt halen.

Het bruidspaar kan in deze trouwdoos alle bijzondere kaartjes, foto’s, visitekaartjes van de leveranciers, stukje stof van de trouwjurk enz. in bewaren. Een gepersonaliseerd trouwcadeau is altijd leuk om te geven, omdat je ermee laat zien dat je echt je best hebt gedaan op het vinden van een mooi cadeau.

Betreft een natuurproduct dus kleur en afwerking kan licht verschillen.

Klik hier om de trouwdoos te bekijken en/of te bestellen.

Trouwwijntas

Deze wijntas is een perfect cadeau om aan een bruidspaar cadeau te geven. Je kunt de doos personaliseren door de namen en de trouwdatum van het bruidspaar erop te laten zetten. Je kunt ook een eigen logo ontwerpen. Dat is nog eens een origineel cadeau!

De wijntas is gemaakt van 100% geruwd canvas en verkrijgbaar in het wit en zwart.

Klik hier om de trouwwijntas te bekijken en/of te bestellen.

Trouwborrelplank

Liefde gaat door de maag. Hoe gaaf is het om deze trouwborrelplank cadeau te geven aan een bruidspaar? Een mooie luxe houten borrelplank, te bedrukken met bijvoorbeeld de namen van het bruidspaar en hun trouwdatum! Je kunt ook een eigen logo ontwerpen!

De borrelplank is een natuurproduct dus de kleur en afwerking van het hout kunnen per plank licht verschillen. De afmetingen zijn: 53x16x2 cm (LxBxH). Door het handvat zit een stevig touw wat de borrelplank een nog stoerdere uitstraling geeft.

Klik hier om de trouwborrelplank te bekijken en/of te bestellen.

Trouwglazen

Set van twee mooie trouwglazen, te bedrukken met namen van het bruidspaar en hun trouwdatum. Je kunt ook een eigen logo ontwerpen! Dit glas is simpel maar elegant en heeft een inhoud van 30 cl. Heel mooi om cadeau te geven aan het bruidspaar. Een mooi aandenken aan de bruiloft! Het trouwglas kan gebruikt worden als whiskyglas, maar ook als waterglas of cocktailglas.

Klik hier om de trouwglazen te bekijken en/of te bestellen.

Op zoek naar meer inspiratie? Lees dan ook: