BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Cadeaus voor het bruidspaar

door | apr 27, 2022 | Blogs, Cadeaus | 0 Reacties

Op zoek naar een origineel huwelijkscadeau voor het bruidspaar? BrideSide heeft de 7 leukste cadeau-tips voor je!

Vertel ‘s! Over het bruidspaar

Vertel ‘s! over het bruidspaar is een album met losse pagina’s die genodigden kunnen invullen vooraf of tijdens de bruiloft. De pagina’s zijn gevuld met leuke en originele vragen.

Daarnaast is er op de pagina’s ruimte voor tips, verhalen en foto’s. Iedereen vult de pagina’s op zijn eigen manier in waarna later alle bladen samengevoegd kunnen worden in het album. Zo draagt iedereen bij aan een fantastisch cadeau/gastenboek voor het bruidspaar.

Het nieuwe trouwen


Het moment dat je ‘JA’ zegt op een aanzoek, of een aanzoek doet, is het moment dat je begint aan het bedenken, plannen en organiseren van een bruiloft. En waar de één daar al van kinds af aan over droomt, is het voor de ander de vraag waar je in hemelsnaam begínt. Dit boek is er om jullie samen op weg te helpen, niet door alle antwoorden te geven op elke praktische vraag, maar wel door je die vragen te stellen en je te helpen de antwoorden te laten vinden.

Dit boek gaat over het bedenken van een bruiloft die gebaseerd is op jullie wensen, voorkeuren en karakters -helemaal los van tradities, regels, en verwachtingen van anderen – met als resultaat een trouwdag die niet alleen mooi van buiten is, maar ook waanzinnig mooi van binnen. Want daar gaat het uiteindelijk om.

12 dingen die je moet weten voor je gaat trouwen


Als je bijna gaat trouwen, leef je toe naar je bruiloft en steek je veel tijd
in het voorbereiden van die dag. Maar hoeveel tijd besteed je aan het voorbereiden van je leven als man en vrouw?
Met dit boek leg je een stevig fundament onder je huwelijksleven. Gary Chapman bespreekt op realistische wijze 12 belangrijke onderwerpen die je in je huwelijk zeker tegen zult komen: van financien tot liefdestalen
en van ruzies tot kerkgang. Een onmisbaar boek voor iedereen die ook voorbereid wil zijn op het leven na de bruiloft!
12 dingen die je moet weten voor je gaat trouwen is niet alleen een boek om door te lezen, maar ook om samen mee aan de slag te gaan. Doe je voordeel met de praktische tips en ideeen en gebruik de gespreksvragen als basis voor een open gesprek met elkaar.
Gary Chapman, bestsellerauteur van De 5 talen van de liefde, heeft meer dan 35 jaar ervaring als huwelijkstherapeut. Hij schreef dit boek op basis van alle gesprekken die hij voerde met getrouwde en ongetrouwde stellen.

You & Me

Dit is geen boek voor jou. Dit is een boek voor jullie! Zijn jullie gek op elkaar? Zien jullie elkaar doodgraag? Zijn jullie elkaars dekseltje op het spreekwoordelijke potje?
Dan zal You & Me, bucketlist voor koppels jou en je partner onvergetelijke momenten bezorgen! Dit grappige doe- en bewaarboek zal getuige zijn van waar de meeste liedjes en films over gaan: de liefde. Of jullie een week of een halve eeuw samen zijn, dat maakt helemaal niet uit. Via dit boek leer je elkaar nog beter kennen en ga je elkaar nog liever zien. You & Me wordt een souvenir van jullie liefde voor elkaar.
Het doel van You & Me? Samen oud worden en elkaar niet verliezen in de snelheid van het leven. Door de honderden grote en kleine uitdagingen in dit boek zullen jullie nog meer koesteren wat jullie samen hebben.

Morgen gaan wij trouwen

Wat het niet is…
Dit is geen boek over het plannen van een trouwdag en alles wat daarbij komt kijken. Hierover is genoeg te vinden op websites, social media, in magazines en boeken.
Wat het wel is…
Dit boek beschrijft de dag zelf. Jullie dag!
De trouwdag zelf en alles wat op deze dag gebeurt, wordt vaak vergeten bij de voorbereiding van de dag.
Juist deze aspecten komen aan bod, zodat de mooiste dag uit jullie leven perfect zal verlopen.
Het boek start een week voor jullie trouwdag, zodat alle voorbereidingen een keer gecheckt en een laatste keer gecheckt kunnen worden.
Dit boek staat vol met leuke en kort omschreven last minute tips & trucs, grappige tekstvoorbeelden uit de praktijk, afgewisseld met foto’s en (foto)-quotes.
Het is een leuk, makkelijk te lezen en te onthouden boek. Een onmisbaar item voor ieder aanstaand bruidspaar. Last minute tips voor een perfecte dag, jullie dag!

Hoe Hoort Het Eigenlijk… Op Mijn Trouwdag?

Hoe hoort het eigenlijk op m´n trouwdag? zal hét standaardwerk over etiquette voor de huwelijksdag worden. Dit speciale etiquetteboek behandelt namelijk alles wat met de voorbereiding en organisatie van `de mooiste dag van je leven´ te maken heeft. Van het moment van het huwelijksaanzoek, de ringen en de verloving tot het huwelijkscontract, van de getuigen, de huwelijksaankondiging, de kleding van bruid en bruidegom en hun gasten tot het huwelijksfeest en de bedankjes na afloop. Ook wordt uitgebreid aandacht besteed aan de kerkelijke huwelijksinzegening en de huwelijksviering bij culturele minderheden. Er zullen weinig vragen onbeantwoord blijven na lezing van dit uitgebreide handboek.
Behalve een uitgebreide historische onderbouwing bevat Hoe hoort het eigenlijk op m´n trouwdag? veel praktische tips en illustraties over onder meer het strikken van een das, de juiste volgorde van de trouwstoet, verschillende tafelindelingen en voorbeelden van verlovings- en huwelijksaankondigingen.

Ja, ik wil! Maar wel op mijn manier

Een heerlijk boek voor moderne trouwlustigen. Je zegt ja tegen elkaar, maar nee tegen een standaard bruiloft. Oldtimers, coverbands en partyboerderijen het kan, maar het kan gelukkig ook anders. Zoals een jawoord zonder poespas op dinsdagochtend. Een fusion-huwelijk tussen twee culturen. Een bruiloft met twee bruiden of twee bruidegoms. Ook mét exclusief recept van de piramidebruidstaart van chefkok Pierre Wind!