BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Reden waarom je géén aanzoek moet doen op het huwelijk van iemand anders

door | feb 24, 2020 | Blogs, Gast | 0 Reacties

Je hebt zoveel verschillende opties, dus veeg aan aanzoek tijdens de bruiloft van iemand anders gelijk (echt nu!) van tafel!

Je hoeft ons niet te vertellen hoe romantisch bruiloften zijn. Als je nog niet verloofd bent, brengt niets je meer in de stemming om een romantisch gebaar te maken dan een trouwdag van iemand anders. Net zoals het bijwonen van iemands bruiloft – met de lichten, de geloften, de muziek, de cocktails, de liefde – kan dit je laten beseffen dat je de rest van je leven bij je partner wilt zijn. Maar het enige dat je echt niet (!) moet doen, ongeacht hoe romantisch jij denkt dat het is, is een aanzoek doen op de bruiloft van iemand anders. En zeker niet in het midden van de ceremonie.. Ja, dat is echt gebeurd! (De bruid kon door alle opwinding de zelf geschreven geloften van haar man niet eens horen. Hoe triest is dat?)
Of dacht je dat nu jij en je partner vrienden of familie zijn van het bruidspaar, en al jullie vrienden en familie er al zullen zijn, waardoor hun trouwdag de perfecte plek is om het aanzoek te doen – dat maakt het goed, toch? Mis.

Hier is het ding: deze dag gaat niet over jou. Het echtpaar beleeft een van de meest bijzondere momenten van hun hele leven. Ze hebben hun zuurverdiende geld en waardevolle tijd besteed aan het plannen van een mooi en persoonlijk evenement waarin hun liefde centraal staat. Dit doen ze niet om jou de mogelijkheid te geven om een aanzoek te doen.

Plan alsjeblieft geen aanzoek tijdens de ceremonie of de receptie. Vraag het niet eens aan het bruidspaar. Gewoon niet doen.

Een aanzoek is zo bijzonder! Maak er jouw eigen moment van! Of je nou het aanzoek doet tijdens een gezellige date met een fles wijn, je een speurtocht plant langs allerlei trouwaangelegenheden, of je een vliegtuigje inhuurt die een zin schrijft in de lucht, het is jullie moment. Pik dat moment niet van iemand anders. Zie het op deze manier: als het gaat om je eigen trouwdag, zou je willen dat iemand je eerste dans onderbreekt door de microfoon te stelen en een aanzoek doet?

Wil je dat jouw partner jou een aanzoek doet? In deze blog vind je een aantal tips die hierbij kunnen helpen.