BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Statement ketting bij je trouwjurk

door | mei 21, 2020 | Blogs, Outfit

Hoe groter hoe beter! Soms is het ‘less is more’, maar dat hoeft zeker niet altijd zo te zijn. Heb je een subtiele jurk? Laat je ketting er dan uit springen!

We hebben een aantal bijzondere statement ketting bij je trouwjurk opgezocht voor je. Voor welke ga jij?

Statement ketting tweekleurig

Glanzend met unieke Swarovski-fonkeling, deze statement ketting bij je trouwjurk is perfect voor glamoureuze outfits. Het beschikt over tal van schitterende, grote Swarovski-kristallen die over de gehele lengte van een met rhodium en roségoudkleurige vergulde ketting zijn geplaatst en kunnen aan beide kanten naar voren worden gedragen. Een prachtig sieraad dat perfect is voor elegante outfits.

Kleur: Wit
Grootte: 42 cm

Klik op de afbeelding voor meer informatie of bestel deze ketting hier.

Statement ketting van Swarovski om nek vrouw

Statement ketting met kristallen

Swarovski’s verlangen om sieradenontwerp naar een hoger niveau te tillen, komt tot uiting in deze statement ketting bij je trouwjurk. Het gedetailleerde silhouet is gemaakt van verfijnd rodium-verguld metaal, dat strak is gespannen met een weelderig aantal bungelende kristallen in een mix van ijzige tinten. Als onderdeel van onze Polar Bestiary-collectie is hij een eerbetoon aan de natuur van de poolcirkel, met de kristallen silhouetten die de ijzige vacht en scherpe klauwen van een ijsbeer weerspiegelen. Ze zijn een elegante en abstracte interpretatie van de Scandinavische natuur en kunnen uitstekend worden gecombineerd met andere items uit de sieradenlijn voor een styling voor speciale gelegenheden.

  • Kleur: Licht multi
  • Lengte: 35 cm

Klik op de afbeelding voor meer informatie of bestel deze ketting hier.

Statement ketting van kristal op witte achtergrond

Statement ketting

Spectaculaire en zeer veelzijdig ketting die kan gepaard gaan met casual kleding, maar vooral prachtig staat bij je trouwjurk.

Klik op de afbeelding voor meer informatie of bestel deze ketting hier.

Statement ketting om nek van bruid

Statement ketting met parels en kristal

Deze handgemaakte ketting is gewoon prachtig en zal ieders ogen aantrekken. Het is gemaakt met 4 strengen ivoor of witte parels en het middelpunt van deze statement ketting is een mooie grote broche met een grote Swarovski druppelkristal.

Klik op de afbeelding voor meer informatie of bestel deze ketting hier.

statement ketting van parels en kristal om bruids nek

Bekijk ook: Sieraden bij je trouwjurk kiezen, Ketting met hanger bij je trouwjurk en 10x inspiratie kleding voor bruiloftsgasten.