BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

8 tips voor de bruidegom

door | apr 23, 2020 | Blogs, Bruid & Bruidegom | 0 Reacties

Er wordt zoveel aandacht besteed aan het zorgen dat bruiden zich op hun best voelen op de ochtend van de bruiloft, maar we willen er ook voor zorgen dat bruidegommen weten hoe ze het meeste uit hun trouwdag kunnen halen! Ook de bruidegom zal een beetje zenuwachtig zijn en er is echt geen betere manier om die tegen te gaan dan door de hele ochtend met je beste vrienden door te brengen. Hier zijn 8 tips voor de bruidegom om het meeste uit je huwelijksochtend te halen, zodat ook de bruidegom zich de hele dag op zijn best voelt en er op zijn best uitziet!

Begin je dag vroeg

Zelfs als jouw huwelijksochtend niet vol zit met taken, raden we je ten zeerste aan om de dag vroeg te beginnen, zodat jij je op geen enkel moment gehaast voelt. Hoe graag je ook wilt, dit is niet de dag om uit te slapen! je hebt alle tijd nodig om jezelf klaar te maken zodat er wat tijd over is voor onvoorziene gebeurtenissen. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, gebruik dan de tijdlijn voor het gereedmaken van de bruid als richtlijn, plan elke activiteit voor een specifieke tijd en wees voorzichtig met het bedenken van hoelang elke activiteit zal duren. Zorg ervoor dat je van tevoren een kopie van de planning aan al jouw bruidsjonkers geeft, zodat ze vooruit kunnen plannen en op tijd kunnen zijn op de ochtend van de bruiloft. Om ’s ochtends tijd te besparen, moet je ervoor zorgen dat je alles al eerder hebt ingepakt dat je nodig hebt voor de huwelijksdag en de huwelijksreis.

Eet een grote maaltijd

Dit zou waarschijnlijk vanzelfsprekend moeten zijn, maar je moet zeker voor de ceremonie een grote maaltijd eten. En om dit samen met je vrienden te doen, is wel zo gezellig. Dit is misschien de laatste keer dat je tot de receptie kunt eten – en zelfs dan krijg je misschien niet zoveel te eten als je zo je willen omdat je wordt afgeleid voor gesprekken, foto’s en dansen. Dus, ga naar je favoriete ontbijzaakje, laat eten bezorgen op je voorbereidingslocatie of kook met elkaar een eitje. Balans is key, dus zorg ervoor dat het boordevol eiwitten zit om je de hele dag vol te houden. En vergeet de koffie niet!

Word actief

Nadat je hebt bijgetankt en voordat je je gaat aankleden, moet je even de tijd nemen om in beweging te komen en wat van die nerveuze energie uit te werken. Een van de tips voor de bruidegom is dan ook om een voetbalspel te spelen, gooi een frisbee rond of ga naar een nabijgelegen golfclub om een ??emmer golfballen weg te slaan. Dit is het perfecte moment om je geest leeg te maken en een positieve mindset te krijgen die je de hele dag kunt dragen.

Word geschoren

Als jij je op jouw best voelt, is het tijd om ervoor te zorgen dat je er ook op jouw best uitziet. Als je jezelf en je bruidsjonkers een extra ontspannende traktatie wilt geven, huur dan een kapper laat iedereen scheren. De bruid en bruidsmeisjes zijn niet de enigen die het verdienen om verwend te worden! Als je het liever rustig houdt, kun je ook speciale scheerkits kopen die iedereen zelf kan gebruiken.

Kleed je vroeg

Over het algemeen moeten jij en je bruidsjonkers 45 minuten tot een uur voordat je foto’s nodig hebt aankleden. Het is beter om vroeg klaar te zijn dan aan het einde gehaast te voelen, en we garanderen dat je er geen spijt van zult hebben dat je zoveel tijd overhoudt om je aan te kleden. In het ene geval heb je extra tijd om foto’s te maken met je bruidsjonkers. En als je iets bent vergeten of als er een knop van jouw jas valt, heb je voldoende tijd om iemand te sturen om jouw kleding te zoeken of te repareren. De beste tips voor de bruidegom als je tijd over hebt: Een game met je spelen op de playstation!

Neem een paar momenten voor jezelf

Terwijl het grootste deel van je voorbereidende tijd met je bruidsjonkers wordt doorgebracht, is het een goed idee om een ??paar privémomenten voor jezelf te plannen op een bepaald moment voor de ceremonie. Of je de tijd neemt om de geloften die je op je telefoon hebt getypt met de hand te schrijven, je huwelijksreistas dubbel te controleren of een rustige ruimte in te gaan om te mediteren, jezelf de tijd geven om na te denken en je mentaal voor te bereiden op de komende dag zal je helpen voel je geaard en aanwezig voordat de drukte begint.

Drink erop

Als je er helemaal klaar voor bent, is het laatste wat je kan doen een glas heffen, met je vrienden op jouw trouwdag. Zorg voor een fles van je favoriete wiskey of likeur, of maak eindelijk die bijzondere fles open voor dit bijzondere moment. Het is tijd om het feest te laten beginnen!

Heb jij nog andere tips voor de bruidegom? Stuur ons dan gerust een berichtje, dan nemen we jouw tip mee in onze blog!

Beetje hulp nodig bij het schrijven van je huwelijksgeloften? Lees dan deze blog met voorbeeld huwelijksgeloften voor hem & voor haar.