BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Weddingplanner inhuren of zelf je bruiloft organiseren?

door | jul 3, 2019 | Blogs, Weddingplanner | 0 Reacties

Weet je nog niet of je een weddingplanner wilt inhuren of je liever zelf aan de slag gaat? Ben je van jezelf heel gestructureerd, georganiseerd en altijd degene die de feestjes van vrienden familie organiseert? Dan kan je het zelf :-). Dan is het alleen de vraag of je dat ook wilt. Op jouw trouwdag wil je vast niet zelf met je planning rondlopen, de bloemist bellen als die te laat is, de kok de laatste opdrachten doorgeven enz.. Dan kan een professionele ceremoniemeester misschien een optie zijn. Lees hier meer over de verschillende weddingplanners die er zijn. Ga je wel zelf je bruiloft organiseren? Dan kunnen onderstaande planners je hierbij helpen.

Wedding Planner Checklist

Het plannen van een bruiloft kan een uitdagende aangelegenheid zijn. Deze notitieblaadjes zal het leven makkelijker maken voor de bruid die on-the-go is!

  • Beknopte invullijsten en grafieken stellen je in staat om de essentiële informatie samen te stellen die je nodig hebt om op koers te blijven terwijl je pre-bruiloftsbijeenkomsten plant, de grote dag zelf, en daarna.
  • Geleidende pagina’s voor het maken van notities helpen bij het organiseren van informatie over leveranciers en locaties.
  • Handige binnenzak aan de achterkant biedt plaats aan notities, ontvangstbewijzen, visitekaartjes en meer.
  • Lichtgewicht, take-with-you organisator meet 5-3 / 4 inch breed met 8-1 / 4 hoog.
  • Verfijnde details met florale omslagontwerp met details in goudfolie.
  • Elastische band sluiting bevestigd aan de achterkant houdt uw plaats of houdt uw planner gesloten.
  • Stevige boardcovers ondersteunen onderweg schrijven, ongeacht waar de inspiratie over de grote dag je teistert!
  • 80 pagina’s.
  • In het engels

Bestel de Wedding Planner Checklist hier.

Luxe weddingplanner met roze en goud

Zorg ervoor dat alles op rolletjes verloopt tijdens de voorbereidingen van jullie huwelijk. In deze luxe, complete, wedding planner, uit de serie Gold Wedding van Ginger Ray, kunnen jullie al je ideeën en wensen opschrijven en teruglezen. Het boek bevat 70 pagina’s, genoeg om over te brainstormen! Roze en gouden folie bedrukking.

De planner heeft alles wat je nodig hebt, zoals checklists, budgetplanning, gastenlijsten en nog veel meer om ervoor te zorgen dat je grote dag zonder problemen verloopt.

Let op! Voorbedrukte tekst is in het Engels.

Bestel de luxe weddingplanner hier.

Weddingplanner van Flowers & Birds

Iedere bruid verdient een prachtige en praktische planner. Die is er nu. Deze oogstrelende Weddingplanner van Flowers & Birds is niet alleen een plaatje, maar ook superhandig in gebruik. In deze weddingplanner krijg je alle informatie, handvatten en tools aangereikt om jouw bruiloft zonder stress te organiseren. Je houdt het volledige overzicht door de handige indeling met tabbladen en invullijsten, en door onze handige timeline en checklists vergeet je ook niets (en niemand!). 
In de planner zitten een paar handige tabbladen voor de hoofdcategorieën. Onder deze tabs vind je allerlei informatie en handige lijsten om je eigen bruiloft vorm te geven.

– Timeline: een handige opsomming van wanneer je wat precies moet doen.
– Checklist: vink af wat je al hebt gedaan om het overzicht te bewaren.
– Budget: hier vind je alle informatie en invullijsten voor het maken van een financiële planning en een gezonde begroting.
– Gastenlijst: een overzicht van wie waarvoor een uitnodiging krijgt en waar iedereen mag zitten (als je een tafelindeling maakt). 
– Locatie & catering: Invulruimte voor mogelijke locaties, welke eisen je aan de locatie stelt, wat je allemaal wilt laten serveren aan eten en drinken.
– Styling: hier houd je alles bij wat te maken heeft met de aankleding van de bruiloft (van tafelkleed en muziek, tot gastenboek, kapsel en trouwjurk)
– Leveranciers en contacten: dit gedeelte is gereserveerd voor onder meer afspraken met de kapper, visagist, manicure, dj, fotograaf, enzovoort. 
– De Grote Dag: hier schrijf je zo precies mogelijk op op hoe de grote dag eruit gaat zien 
– Na de Grote Dag: alles over je eventuele huwelijksreis, bedankkaartjes, sociale media, fotoboeken, etc.
– Notities & opbergruimte: volop ruimte om je eigen aantekeningen en moodboards te maken & handige kartonnen vakjes om facturen, bonnen en andere losse knipsels in te bewaren.

Bestel de Weddingplanner van Flower & Birds hier.

Wedding Planner Dagboek

Jullie gaan dé grote dag plannen, maar wat komt daar allemaal bij kijken en hoe ga je dat allemaal onthouden? Gebruik dan het Wedding Planner dagboek. Het boek heeft een harde kaft in rosé goud en wit.
Aan de binnenkant van het boek zijn een aantal bladzijdes al voorgedrukt (taal: Engels), om het jullie nog wat makkelijker te maken! In totaal heeft het boek 46 bladzijdes (23 vellen). Checklist, begroting, gastenlijst, tafel indeling, locatie belangrijke informatie, belangrijke leveranciers en contactpersonen, todo list, inspiratie en notities.

Let op: het boek is het Engels geschreven! 

Afmetingen: B20,5 cm x H21 cm.

Bestel het Wedding Planner dagboek hier.