BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Originele bruidstasjes

door | mrt 31, 2020 | Blogs, Bruidstasjes | 0 Reacties

Op zoek naar originele bruidstasjes? Hoe vind je deze! Wij hebben het internet voor je afgezocht en onderstaande items voor je gevonden. Zit hier een origineel bruidstasje voor je tussen?

Bruidstasje met veren

Uniek en originele bruidstasjes beschikbaar in 16 kleuren! Indien gewenst kun je het tasje laten personaliseren door in de binnenkant namen en/of een datum te laten bedrukken.

De afmetingen zijn 23 cm x 6,5 cm. De veertjes zijn geplaatst langs de bovenkant van de voor- en achterkant en de binnenkant van de tas is van katoen. Bestel dit tasje via deze link, of klik op onderstaande afbeelding.

Bruidstasje wit en goud

Deze prachtige, delicate clutch is geweldig voor een prachtige bruid. Alle tassen zijn uniek en zorgvuldig handgemaakt.

Deze glamoureuze avond tas is schitterend wit en er zijn gouden bloemen op geborduurd. Er is een verdeler genaaid in de tas om je spulletjes netjes op te bergen. De tas heeft een magnetische sluiting. Een perfecte accessoire voor bruiden.

Grootte:
9 inch (22.75 cm)
5,25 inch (13.25 cm)

Bestel deze tas via deze link, of klik op onderstaande afbeelding.

Doorzichtig bruidstasje

Deze is echt origineel! Een gepersonaliseerde clutch, speciaal voor je bruiloft.

De clutch is van acryl met afneembare ketting. De tas is verkrijgbaar in helder, zwart, roze & wit. Allemaal zijn ze voorzien van gouden personalisatie.

Kies je lettertype en de naam die je op de tas wilt hebben. Let op: als je geen lettertype selecteert, wordt het lettertype van de afbeelding gebruikt. Bestel het tasje via deze link, of klik op de afbeelding.

Is dit misschien toch iets too much? Bekijk dan: 3 chique bruidstasjes