BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Kartonnen enveloppendoos

door | mrt 4, 2020 | Blogs, Enveloppendozen | 0 Reacties

Er zijn zo veel enveloppendozen te vinden! Je kunt een enveloppendoos zelf maken, van papier of bijvoorbeeld een (planten)kasje, maar je kunt ze ook kopen. Je vindt ze van karton, hout, plastic en glas. Voor welk soort enveloppendoos ga jij? Wij hebben de leukste kartonnen enveloppendozen voor je onder elkaar gezet.

#1 de gouden doos

Op jullie bruiloft ontvang je vast veel kaarten en enveloppen van gasten, verzamel ze en stop ze in deze stijlvolle enveloppendoos. Op de doos staat in witte sierlijke letters ‘CARDS’. De kaartendoos is gemaakt van stevig karton. Je kunt de enveloppendoos dus goed bewaren als aandenken aan jullie grote dag. De perfecte manier om die kostbare momenten opnieuw te beleven.
De kaarten doos wordt plat verpakt geleverd en is heel gemakkelijk in elkaar te zetten – een geweldige manier om te weten waar de kaarten aan het eind van de nacht zijn om mee naar huis te nemen. Je bestelt deze doos hier.

SPECIFICATIES
Kleur: wit, goud
Afmeting: 25×25 cm

#2 doos van kraft

Bruine doos in de vorm van een huis, met gleuf aan de bovenzijde en witte opdruk van dakpannen en de tekst: Just Married. De bruiloftsgasten kunnen een enveloppe met geld/een presentje en/of felicitatiekaartjes in de box deponeren. Materiaal: karton (papier). Formaat, indien geassembleerd: 16,5 x 30,5 x 30 cm.

De enveloppendoos van kraft bestel je hier.

# 3 doos in thema reizen

Plan je een bruiloft of verjaardagsfeest met het thema reizen? Deze enveloppendoos past er perfect bij! Verzamel de enveloppen en zet de doos daarna gemakkelijk op een veilige plaats!

De enveloppendoos wordt opgevouwen geleverd. Je vouwt hem na ontvangst gemakkelijk in elkaar. Afmetingen: 21 x 25 centimeter. Materiaal: De doos is gemaakt van karton

Kleuren: De doos heeft een kraftkleur met in zwart de letters Merci. De rand is in de kleuren blauw, rood en kraft. In donkere kraftkleuren is op de achtergrond de wereldkaart getekend. Daarnaast staat er in zwart een vliegtuig op en een postzegelafdruk. Je bestelt deze enveloppendoos hier.

Naast een enveloppendoos ook op zoek naar een gastenboek? Bekijk onze blogs over gastenboeken hier.