BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

10 bruiloftstaken die je nu thuis kunt doen

door | mrt 31, 2020 | Blogs, Bruid & Bruidegom, Geen categorie | 0 Reacties

Stel, je bent nu, tijdens de Corona pandemie, je bruiloft aan het plannen. Je kan geen locatie bezoeken, je kan geen taarten gaan proeven en je kan geen jurken gaan passen. Alles lijkt tot stilstand gebracht. Maar toch zijn er activiteiten die je alvast kunt doen ter voorbereiding op je huwelijk.

Hier zijn 10 huwelijkstaken die je thuis kunt uitvoeren.

1.    Bouw je trouwwebsite

Nu iedereen online gaat, is het een goed moment om aan de slag te gaan met het bouwen van je trouwwebsite. Het is de centrale hub voor alle informatie over je grote dag en zal dienen als een platform om updates met je gasten te delen, zelfs als je eenmaal je save the date hebt gestuurd.

2.    Organiseer je Pinterest-borden

Er is zo veel inspiratie te vinden op Pinterest! Maak speciale bruiloftsborden aan voor bruidstaarten, jurken of themadecoratie. Door je inspiratie georganiseerd bij elkaar te brengen, ben je goed voorbereid op het moment dat je met de bakker om de tafel kan.

3.    Werk je huwelijksregister bij

Nu je langere tijd thuis bent geweest, ben je je waarschijnlijk meer bewust van de dingen die je thuis mist. Heb je bijvoorbeeld geprobeerd een recept te maken, maar had je geen keukenmachine? Zet het op je huwelijksregister (cadeaulijst)! Zou je willen dat je een donzige kamerjas had om in te kruipen? Zet het erbij! Gebruik deze kans om cadeautips op te doen voor items waarvan je tot nu toe niet wist dat je ze nodig had.

4.    Neem virtuele danslessen

Als je met je partner in quarantaine gaat, is er geen beter moment om aan je dansvaardigheden te werken. Er zijn talloze filmpjes te vinden om je dansskills te oefenen.

5.    Maak een playlist

Over dansen gesproken, begin maar beter met die playlist. Het kan dagen, zelfs weken duren om een leuke playlist samen te stellen ter inspiratie voor de DJ. En vergeet niet om een “niet spelen” -lijst te maken, die is net zo belangrijk!

6.    Houd contact met je weddingplanner

Kruip samen met je weddingplanner in een videocall om een ??nieuwe strategie te bepalen. Laat ook weten dat je ze waardeert en dat je nogsteeds wilt samenwerken.

7.    Verzorg een menu-proeverij

Geloof het of niet, maar veel cateraars pakken je menu-opties (inclusief je taart!) in en bezorgen ze bij je thuis. Informeer bij jouw favoriete partijen of ze deze optie hebben zodat je hier alvast mee verder kunt.

8.    Maak je bedankjes

Neem de tijd en begin alvast met het maken, inpakken of bepalen van je huwelijksbedankjes. Je kan het maar alvast gedaan hebben!

9.    Zoek inspiratie voor trouwjurken

Pin er maar op los en koop bruidsmagazines om je eigen moodboard te maken van knipsels die je het meest aanspreken. Zo kom je straks goed voorbereid in de bruidswinkel aan en weet je precies wat je wilt.

10.Zorg voor jezelf!

Dit is misschien wel de belangrijkste bruiloftstaak van allemaal. Zorg voor je fysieke, mentale en emotionele welzijn.