BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Zilveren ringendoosje

door | feb 12, 2020 | Blogs, Ringendoosjes | 0 Reacties

Gaan jullie binnenkort trouwen? Degene die de eer heeft de ringen te mogen brengen heeft een zeer speciale taak die dag. Hoe verpak jij jullie trouwringen? Houd jij van mooie, klassieke uitstraling? Dan is een zilveren ringendoosje vast iets voor jou!

#1 Ringendoosje in duo hartvorm

Een super de luxe verzilverd ringendoosje in een duo hartvorm met de binnenkant in velvet (fluweel). Prachtig doosje om Deze bestel je hier.

#2 Ringendoosje wit & zilver

Bewaar je trouwringen zorgvuldig in dit mooie ringendoosje. De binnenzijde is uitgevoerd in velours. Het houten doosje is wit gelakt en voorzien van verzilverde details. Op de sluiting staan twee zilveren hartjes en de bovenzijde is voorzien van twee verzilverde ringen. Bestel dit doosje hier.

#3 Ringendoosje in hartvorm

Ringendoosje met muziek in de vorm van een hart. Als het doosje geopend wordt klinkt de melodie van Edelweiß. De binnenzijde is bekleed met blauw velours. De sieradendoos is verzilverd en gelakt, wat poetsen overbodig maakt. Afmetingen: 10,5 cm x 10 cm x 4,8 cm (lxbxh). Bestel dit doosje hier.

#4 Ringendoosje rond

Dit verzilverde doosje van is speciaal gemaakt om jullie trouwringen in op te bergen en daarna dierbare spullen te bewaren van jullie huwelijk. De binnenzijde is voorzien van zacht velours. Het doosje is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. Afmetingen: 10 cm x 10 cm x 5 cm (lxbxh). Je bestelt dit doosje hier.

Ben je op zoek naar inspiratie voor een bijzonder ringendoosje? Iets dat je niet vaak ziet? Wij schreven de blog ‘Bijzondere ringendoosjes‘ voor je.