Veronique & Jasper: verloving bij zonsondergang

Veronique & Jasper: verloving bij zonsondergang

Veronique en Jasper waren al jeugdliefdes en sinds twee jaar zijn ze weer samen. Die twee jaar was voor Jasper het moment om op zijn knieën te gaan voor Veronique. 

Het aanzoek

Bij zonsondergang gingen we samen naar het strand, onze hond ging gezellig mee. Toen de zon bijna onderging moest ik ineens gaan staan en toen ging Jasper op z’n knie. Daar op het strand vroeg hij of ik met hem wilde trouwen. JAAAAA natuurlijk!

Ik hoorde later pas dat toen wij wegliepen naar het strand voor de wandeling, mijn schoonvader het nummer van Bløf opzette: ‘aanzoek zonder ringen’ om Jasper te stangen. Ik had daar niks van gemerkt! Het was echt een totale verrassing!

Mijn ouders en zijn ouders wisten al dat Jasper dit van plan was. Jasper heeft 2 dagen van te voren namelijk ‘mijn hand’ gevraagd aan mijn vader. Na het aanzoek heb ik eerst m’n moeder gebeld, die vroeg gelijk of ik goed nieuws had. Daarna heb ik mijn zussen gebeld en m’n beste vriendin. Toen zijn we terug gelopen en hadden m’n schoonouders de champagne al klaar staan.

Iedereen die ik vertelde dat we gaan trouwen reageerden met: “Hehe eindelijk!” Haha nee hoor, ze reageerden allemaal heel verrast en leuk!

Mijn tip voor andere stellen:

In het leven komt altijd alles tegelijk, dus wacht niet op het juiste moment. Maar doe het zodra je voelt dat het echt goed zit!

 

Benieuwd naar andere verlovingsverhalen? Kijk dan op deze pagina.