BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Doosje als trouwbedankje

door | feb 19, 2020 | Bedankjes, Blogs | 0 Reacties

Trouwbedankjes bestaan er in alle vormen en maten. De een geeft een mini-plantje, de ander een CD met hun lievelingsmuziek, het kan allemaal. Wil je je kosten voor het trouwbedankje laag houden? Dan zijn deze tips misschien wel iets voor jou. Je kunt een doosje, in welke vorm je maar wilt, vullen met wat je maar wilt! Suikerhartjes, m&m’s, popcorn, het kan allemaal!

We zijn op zoek gegaan naar de leukste doosjes die je hiervoor kunt gebruiken. We sommen hieronder de leukste voor je op.

Trouwbedankjes bruid & bruidegom

Afmetingen: Bruidegom (10 x 5 x 3cm) en de Bruid (9 x 6.5 x 3.7cm). In de verpakking zitten er 100 stuks (50 stuks bruidegom + 50 stuks bruid). Je kunt hierin iets van snoep verpakken, een wensbriefje of een klein geschenkje. Bestel deze bedankjes hier.

Doosje met hartje

Je bestelt deze doosjes per 20 stuks. Dat is 2x verpakking met 10 witte cadeaudoosjes met een hartjes uitsnede. Je kunt een klein presentje en/of snoepgoed in het doosje verpakken. Materiaal: karton (papier). Formaat, indien geassembleerd: 5 x 5 x 5 cm. Omdat de verpakking per 20 stuks is, is dit ideaal voor kleine groepen. Je bestelt deze doosjes hier.

Zakje met een hippe sticker

Papieren zakjes met stickers. Pakketje van 30 papieren zakjes inclusief 30 stickers. Leuk om de bruiloft bedankjes in te doen! Je kunt hier heel leuk oud hollandse snoepjes of theezakjes in doen! Formaat zakjes: 8 x 18 x 6 cm. Per 30 stuks zijn deze €12,85 en je bestelt ze hier.

Koffer als bedankje

Okee, deze zijn niet low-budget, maar wel SUPER leuk! Gaan jullie direct op huwelijksreis? Trouwen jullie in het buitenland of zijn jullie zeer reislustige types? Dan kan een koffer tijdens jullie fantastische bruiloft natuurlijk niet ontbreken.

Met een kofferhendeltje dat uitgetrokken kan worden, op handbagageformaat kun je dit trouwbedankje zo meenemen in het vliegtuig! De buitenkant is zwart, behalve de voorkant. Deze is doorzichtig en laat zien wat er in het koffertje zit. Vul dit bedankje met kleurige snoepjes, een leuk klein cadeautje of een persoonlijke boodschap voor jullie gasten! Afmetingen: 7,6 cm x 5,1 cm x 3,81 cm. Let op: Dit artikel bevat alleen het koffertje. Alle stickers en eventuele inhoud te zien op de foto’s wordt niet meegeleverd. De koffertjes bestel je per 6 stuks hier.

Oud Hollandse Bruidssuikers voor in je bedankje

Nog op zoek naar iets lekkers voor in je bedankje? Ga dan voor de Oud Hollandse bruidssuikers! Een eeuwenoude traditie. Men geeft 5 bruidssuikers in een mooie verpakking aan de gasten. Deze snoepjes staan symbool voor: geluk, liefde, trouw, voorspoed en vruchtbaarheid.

Oud Hollandse Bruidssuikers, een mix van o.a. zachte vruchten fondant, amandelsnoepjes (gevuld met chocolade) en zuurtjes. Je kunt deze bruidssuikers per kilo hier bestellen.

Ben je toe aan meer inspiratie? Lees dan de blog De 5 leukste huwelijksbedankjes of Bruiden vertellen over: keuze huwelijksbedankjes.