BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

6 romantische manieren voor een aanzoek tijdens de corona-crisis

door | apr 26, 2022 | Blogs, Ringendoosjes | 0 Reacties

Door de Corona-crisis zijn er stukken minder huwelijksaanzoeken en trouwdagen. Mannen en vrouwen die van plan waren een aanzoek in het buitenland te doen, moesten hun plannen wijzigen, net als degenen die zich opmaakten voor een aanzoek in een drukke, openbare setting zoals restaurant, feest, vakantie enz. Doe je dan een aanzoek tijdens Corona?

Omdat veel stellen hun huwelijksaanzoek om die reden hebben uitgesteld, zijn op zoek naar een andere manier. Want je originele huwelijksaanzoek is voor de Corona-crisis in duigen gevallen.

Tips:

  • Doe een een aanzoek – op afstand. Was je van plan om te dineren in jullie favoriete restaurant? Ondersteun dan lokale bedrijven het eten thuis te laten bezorgen of probeer de maaltijd in jullie eigen keuken na te bootsen.
  • Gaat je vakantie niet door? Breng het strand naar jullie toe door jullie woonkamer om te toveren in een waar paradijs!

Vergeet niet dat het gaat om jullie liefde! De liefde die jullie delen. Alle tierelantijntjes zijn leuk meegenomen en het staat natuurlijk geweldig op foto’s, maar het gaat om jullie twee. Geniet van het moment.

Stel, je hebt je verloofde verteld dat je van plan was om een aanzoek te doen maar deze niet doorgaat omdat de vakantie is gecanceld. Ga dan samen – online – op zoek naar een prachtige verlovingsring!

Hoe vraag jij aan je aanstaande of hij/zij met je wil trouwen?

https://www.brideside.nl/tips-aanzoek/Wij hebben 6 leuke tips voor je zodat jij je aanzoek tijdens Corona kunt doen! Maak je aanzoek compleet met (cadeau) tips voor je aanzoek.

01 Maak een video vol herinneringen

Er zijn maar weinig dingen romantischer dan samen herinneringen ophalen uit jullie geschiedenis samen. Stel oude foto’s en video’s samen uit jullie relatie en speel het filmpje af op je tv. Verzamel comfortabele kussens en dekens om lekker op de bank te liggen en steek eventueel zelfs een paar kaarsen aan voor een extra romantische look.

02 Kook jullie favoriete restaurantmaaltijd

Aangezien je niet kunt dineren in jullie favoriete restaurant, kun je in plaats daarvan jullie favoriete gerecht van hun menu maken. Eten jullie graag sushi? Dan is het tijd om deze zelf te leren rollen. Eet je het liefst mexicaans? Maak dan heerlijke home-made taco’s en guacamole. Geniet samen van de voorbereidingen.  

03 Organiseer een virtuele cocktailparty

Steeds meer stellen organiseren een privé-aanzoek, onmiddellijk gevolgd door een groter feest met vrienden en familie. Maar hoewel grote bijeenkomsten nu even niet mogen, kun je alsnog jullie verloving met dierbaren groots vieren! Maar dan online. Nodig je beste vrienden uit voor een videogesprek (Houseparty/Whatsapp/Skype/Zoom/Facetime) en vraag of ze allemaal hun favoriete drankjes inschenken met met jullie mee willen proosten!

04 “Reis” naar jullie favoriete bestemming

Als echt reizen geen optie is, doe dan alsnog! Creëer jullie favoriete bestemming in je eigen huis door de specifieke keuken te koken, culturele deuntjes te spelen en een kamer in te richten die bij de esthetiek past. Als je niet kunt voorstellen in Parijs, kun je net zo goed de City of Love naar je toe brengen!

05 Huur een lokale band in

Het ondersteunen van lokale bedrijven is nu meer dan ooit cruciaal. Aangezien je niet naar je favoriete band kunt luisteren in het plaatselijke café, huur je de groep in om een ??paar liedjes te zingen via Skype of Zoom. Je partner zal enorm blij zijn met de verrassing en de band vind het waarschijnlijk geweldig om dit voor jullie te doen!

06 Maak een privéwandeling

Gelukkig hebben we geen volledige lockdown en kun je gewoon het huis uit gaan, als je maar afstand houdt van anderen. Maak een wandeling naar je favoriete park of een lokale bezienswaardigheid die speciaal is voor jullie beiden. Ga hier op je knieën en verras je aanstaande met een aanzoek! Het wordt ongetwijfeld een dag om nooit te vergeten!

Op zoek naar leuke verrassingen of originele ideeën tijdens een bruiloft? Lees dan onze blog ‘verrassing tijdens bruiloft‘.