BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Top 5 wedding-organizers bij het plannen van jouw bruiloft

door | dec 4, 2017 | Blogs, Cadeaus | 0 Reacties

Het organiseren van je eigen bruiloft is super leuk, maar je moet ook veel regelen. Er bestaan daarom wedding-organizers die je hierbij kunnen helpen. Deze bevatten informatie, tips, checklists en nog veel meer!

You and Me – Weddingplanner

Leuke en praktische planner. Het is een mooi vormgegeven boekje met checklisten.

The Complete Wedding Planner and Scrapbook

The Complete Wedding Planner & Scrapbook is ontworpen om de ultieme doe-het-zelf bruiloftplanningservaring te bieden. We gebruikten echte feedback van bruiden en bruiloftspecialisten om een ??gebruiksvriendelijkere planner te maken met meer inhoud dan ooit tevoren. Voeg na de planningspagina’s je eigen creativiteit toe aan je planner, door afbeeldingen, foto’s, ideeën en inspiratie toe te voegen. De omslagtekst kan ook worden vervangen door een foto of eigen afbeelding.

The Wedding Planner and Organizer

De complete weddingplanner & organizer bevat tips, hulpmiddelen, checklists, spreadsheets en planningen en bevat tabbladen voor: contactinformatie, budget, locaties, menu, bloemen, gasten, uitnodigingen, muziek, fotografie enz.

Onze bruiloft organizer

De onmisbare huwelijksplanner voor een onvergetelijke dag.
Bij de voorbereiding van een bruiloft komt natuurlijk heel wat kijken. De locatie voor het feest, de gastenlijst, de uitnodigingen, de bruidsjurk, en ga zo maar door: de komende weken en maanden zal er nog een heleboel geregeld en beslist moeten worden. Deze prachtige organizer is een onmisbare hulp om jullie bruiloft tot in de puntjes voor te bereiden. Hierin kun je alle onmisbare informatie verzamelen, van originele ideeën die je ergens hebt opgepikt tot de belangrijke dingen die je zeker niet mag vergeten. De handige tabbladen verdelen de organizer in vier rubrieken, zodat je alles meteen terugvindt.

Moleskine Passion Journal Wedding

Dit boekje heeft thematische secties om in te vullen.
Ruimte voor het noteren van ideeën en inspiraties, het organiseren van de ceremonie en receptie, beslissen over de muziek, de bloemen en de decoratie. En het heeft 162 zelfklevende etiketten voor het personaliseren van uw dagboek.