BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Haarpinnen voor de bruid

door | apr 7, 2020 | Blogs, Haaraccessoires | 0 Reacties

Haarpinnen zijn een soort haarspelden die je ter decoratie in je haar kunt bevestigen. Je kunt haarpinnen naast een haarkam of sluier gebruiken, maar ook alleen haarpinnen kunnen je heel elegant staan. We geven je hieronder inspiratie van haarpinnen die mooi zouden staan op jouw speciale dag!

Parelbloemetjes

Met deze Parel haarschuifjes / haarspelden creëer je gemakkelijk mooi haar voor alle speciale gelegenheden! Ze zijn gemakkelijk in het haar te steken. Schuifspeldjes zijn voorzien van witte pareltjes. Je kan ze mooi in het opgestoken haar verwerken of je kan er een kleine haarlok mee vast te zetten. Prachtige haarclip voor veel gelegenheden zoals Bruids haarversiering strass met pareltjes.

Elegante haarpins voor bijvoorbeeld chique gelegenheden zoals een gala of bruiloft. Staat mooi in opgestoken haar en blijft stevig bevestigd zitten door een lange pin,
Prachtige haarpinnetjes met witte parel, doormiddel van een twist/draaibeweging in het haar te bevestigen. Gemakkelijk en blijft stevig in het haar zitten. Geschikt voor bijvoorbeeld een bruiloft of gala.

Lengte: 6.5 cm
• Parel Grootte: 3-7mm.
• Hoeveelheid: 9 clips met een bloem parel per clip
• Kleur: Wit
• Materiaal: Alluminium + kunstmatige parels
• Mooie en modieuze haarspelden

Bestel deze parelbloemetjes hier.

Parelkoord

Dit parelkoord heeft een mix van parels en kristallen, aan elkaar geweven in een koord die in bruids haar is te verwerken. Met dit elegante parekoord creëer je gemakkelijk mooi haar voor alle speciale gelegenheden!

Het is gemakkelijk in het haar te steken. De parelkoord is mooi in het opgestoken haar te verwerken of je kan er een kleine haarlok mee vast te zetten.

Ga je trouwen? Verwerk dan deze parel versiering in je haar om er nog eleganter uit te zien. Staat mooi in opgestoken haar en blijft stevig zitten als je het goed vastzet.

Het koord is maar liefst 50 cm lang.

Bekijk de inspiratie van haarpinnen en bestel deze hier.

Haarpin met ivoorkleurige parels en kristal

Luxe zilverkleurige haardecoratie / haarpinnen bezet met ivoorkleurige pareltjes en diamanten.

Afmeting:
Decoratie: ca. 6,0 cm. breed en 6,0 cm. hoog.

Setje van 2 stuks.

Deze haarpinnen zijn buigbaar waardoor deze niet afstaat op het hoofd en naar wens in het haar gedragen kan worden.

Bestel deze haarpinnen hier.

Haarpin chique

Elegante haarpins voor bijvoorbeeld chique gelegenheden zoals een bruiloft. Staat mooi in opgestoken haar en blijft stevig bevestigd zitten door een lange pin.

Bij pakket inbegrepen:
3x hairpins zoals op de foto

Bestel deze haarpinnen hier.

Liever een haarkam? Bekijk hier onze inspiratie van haarkammen voor de bruid.

Ben je al ingelezen over diamanten ringen? Lees in onze blog de verschillende stenen, soorten en prijzen.