BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Houdbare corsages van verschillende materialen

door | apr 24, 2020 | Blogs, Strooimandjes en strooibloemen | 0 Reacties

Het dragen van een corsage is vaak voor de naaste familie, getuigen en bruidsmeisjes en -jonkers. Je kunt kiezen voor een corsage die je op moet spelden, maar vrouwen kiezen steeds vaker voor een polscorsage.

Omdat echte bloemen slecht goed blijven als polscorsage, kun je overwegen om een lang houdbare corsage te kiezen. Hieronder geven we je inspiratie van verschillende corsages die er mogelijk zijn.

Polscorsage op lint

Ga voor een handgemaakte polscorsage van verschillende soorten stoffen. Houdbare corsages van verschillende materialen, gemaakt van lint, stof, tule en wat strass in het midden. Een polscorsage die de hele dag mooi blijft en je altijd kunt bewaren! Je kunt deze bestellen in verschillende kleuren.

Bestel dit corsage hier of klik op de afbeelding.

Corsage kleur blush van stof op een witte achtergrond

Corsage met jute

Deze prachtige corsages zijn perfect voor een rustieke late zomer of herfst bruiloft. Het is gemaakt met een prachtig geel papier zonnebloem die wordt omgeven door een koningsblauwe roos, kleine witte zonnebloemen en kunstmatige Gypsophila. Al deze elementen zijn aan elkaar gebonden en zorgvuldig verpakt met natuurlijke bindgaren van jute.

Bestel deze corsages hier of klik op de afbeelding.

3 corsages van kleine zonnebloemen, wit bloemetje en blauwe roos met jute

Polscorsage met bloemen

Een prachtige handgemaakte kunstmatige polscorsage. Ieder is individueel handgemaakt en daarom zijn ze allemaal een beetje anders dat bijdraagt aan hun charme. Deze corsages van verschillende materialen zijn een echte eye-catcher!

Het is gemaakt met behulp van de hoogste kwaliteit kunstmatige bloemen en je hoeft niet bang te zijn dat je bloemen uitdrogen, bruin worden of gaan hangen. Je kunt deze als polscorsage of als opspeldcorsage bestellen via deze link of klik op de afbeelding.

twee handen met aan de een een polscorsage van zacht roze bloemen en wat groen

Corsage als armband

In plaats van een lint, draag je deze corsage als armband. Je kunt kiezen uit het kleur lint dat op de corsage wordt gebruikt en selecteer of je wel of geen rhinestones erop wilt hebben.

Je bestelt deze armband hier of klik op onderstaande afbeelding.

polscorsage van witte bloemen en zilver lint, vastgemaakt op een zilverkleurige armband