Cadeau voor bruidskinderen: Playmobil

Cadeau voor bruidskinderen: Playmobil

Om de bruidskinderen alvast in de stemming te krijgen, heeft Playmobil echt tè leuke pakketten samengesteld! Zelfs als jouw bruidskinderen niet zo van playmobil houden, vinden ze deze pakketten leuk! En wat is er nou leuker dan een cadeautje krijgen?!

Waarom geef je een cadeau aan jouw bruidskinderen?

Kinderen weten meestal niet zo goed wat er tijdens een bruiloft gaat gebeuren of wat ‘trouwen’ eigenlijk betekent. Vooral wanneer de kinderen een rol hebben tijdens de bruiloft zoals bruidsmeisje of bruidsjongen, bloemenstrooier of ringendrager is het handig om ze uit te leggen wat er van hun wordt verwacht. Met een cadeautje dat gerelateerd is aan jouw bruiloft, kun je ze hier al een beetje op voorbereiden. Daarnaast is het natuurlijk heel speciaal dat ze die bepaalde rol mogen uitvoeren en dat is natuurlijk een cadeautje waard!

Wanneer geef je een cadeau?

In de meeste gevallen wordt een cadeau aan de bruidskinderen gegeven op het moment dat ze worden gevraagd voor deze rol. Zo kunnen ze alvast in de stemming komen en op spelenderwijs ontdekken wat een bruiloft inhoudt.

Een andere leuke optie is om op jouw trouwdag ná het uitvoeren van de taak, bijvoorbeeld bloemenstrooien, een cadeautje te geven. Dan kunnen ze tijdens de receptie of het diner fijn spelen met het nieuwe cadeau!

Waarom Playmobil?

Deze pakketten spreken toch voor zichzelf?! Het zijn hele leuke pakketten mèt het trouw-thema voor urenlang speelplezier!

We hebben de trouw-pakketten van Playmobil hieronder voor je op een rijtje gezet. Je hoeft alleen maar op de afbeelding te klikken en je wordt doorgeleid naar de winkelpagina!
Fotobron: www.sofiehouse.co.