BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Cadeau voor de bruidsjonkers (Groomsmen)

door | mei 1, 2020 | Blogs, Cadeaus | 0 Reacties

Voor bruidsmeisjes zijn allerlei leuke cadeaus te vinden, maar voor mannen is dat toch een stuk lastiger. Die maak je niet blij met een schattig kettinkje of foto. Wij zijn voor je op zoek gegaan naar een leuk cadeau voor de bruidsjonkers, oftewel je Groomsmen. Die stoere mannen die aan de kant van de bruidegom staan.

Waarom verdienen de bruidsjonkers een cadeautje?

Net als bruidsmeisjes voor de bruid, zijn de bruidsjonkers de steun en toeverlaat van de bruidegom. Sommige bruidsjonkers zijn ook getuigen ofwel de ‘best man’. Dat is best een taak! Sowieso zijn ze er altijd voor de aanstaande bruidegom in de loop naar de bruiloft. Als de aanstaande bruid in de Bridezilla veranderd, kan de aanstaande bruidegom altijd even afkoelen bij zijn vrienden. Vaak zijn deze stoere mannen ook bij de bruidegom als hij zich omkleed vlak voor de bruiloft. Als bedankje dat ze er voor jou zijn om deze speciale dag, is het leuk om ze een cadeautje te geven. Een cadeau voor de bruidsjonkers is dan een mooi aandenken aan jullie dag.

Cadeau-inspiratie

We hebben een aantal leuke cadeautjes voor je gevonden. Zie deze als inspiratie. Heb je zelf een ander leuk cadeautje gevonden? Geef het aan ons door! Dan kunnen we deze erbij plaatsen.

Echte mannen-doos

Mooie gepersonaliseerde houten doos met de namen van bruidsjonkers, datum van huwelijk en functie (b.v. Bruidegom, Best Man of Groomsman). Andere labels kunnen ook op aanvraag worden gemaakt, neem dan contact op met de leverancier.

Stel de inhoud van de doos zelf samen. Deze wordt helaas niet meegeleverd. Bestel deze echte mannen-doos hier.

Multi-tool

Een fantastische 12 in 1 multi-purpose multi-tool voor een doe-het-zelver. Gepersonaliseerd met duurzame UV-inkttechnologie met een beschermende vernis over het bedrukte gebied.

Er zit in: een hamer, gewone tang, vergrendeling tang, draadsnijders, spijker verwijderaar, zaag, nagelvijl, fles opener, sleuven schroevendraaier, 4-6 mm sleutel, mes, schroevendraaier. Elke hamer multi-tool is voorzien in een zwart canvas geval.

Houd er rekening mee dat de houtnerf en kleuring van gereedschap naar gereedschap kunnen veranderen.

Bestel de multi-tool hier of klik op de afbeelding.

Gegraveerde heupfles

Prachtige heupfles met naam, initialen en/of datum erin gegraveerd. De bruine wittel is van PU leer gemaakt en kan worden gegraveerd met een personalisatie.

Bestel deze fles via deze link.

Flessenopener

Kies de kleur hout (licht of rood bruin) en voeg je tekst toe. De afmetingen zijn 14 x 2,5 cm en er wordt aan 1 kant gegraveerd.

Bestel deze flessenopener hier of bekijk meer informatie door op de afbeelding te klikken.

Leuk ook: ‘Armbandje voor je bruidsmeisje‘ en ‘Je bestie als bruidsmeisje vragen’.