BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

De bruiloft van: Mandy & Wesley

door | mrt 26, 2018 | Blogs, De bruiloft van.. | 0 Reacties

Ze waren twee jaar samen toen Wesley, in het zand bij Hoek van Holland, op zijn knieën ging voor Mandy.

Verloving

We hebben elkaar ontmoet in april 2013. Twee jaar later, op 7 februari 2015 werd ik meegenomen naar Hoek van Holland. Mijn man is hier op het strand op zijn knieën gegaan. De hele familie zat vanaf een strandtent mee te kijken en kwam naar buiten nadat ik ja had gezegd.

Mijn advies voor andere stellen die willen verloven: Begin op tijd met de voorbereidingen! Er komt altijd meer bij kijken dan je denkt.

Bruiloft

Voor onze bruiloft hebben we veel zelf geregeld en we hadden hulp van onze ceremoniemeester. Qua planning wilden we de bruiloft natuurlijk helemaal goed laten verlopen. Dit maakt het wel lastig omdat je afhankelijk bent van verschillende partijen zoals de zaal, DJ, kappers, transport, fotograaf enz.

De allerbeste beslissing die wij hebben gemaakt, is elkaar het ja-woord geven! Dat is echt het belangrijkste dat er is.

Mijn advies voor andere stellen die willen trouwen: Begin op tijd en geniet van het hele proces!

 

Huwelijksreis

Wij zijn naar Bali op huwelijksreis geweest voor 10 dagen. De dag na onze bruiloft zijn we gelijk in het vliegtuig gestapt, op weg naar Bali. We wilden altijd al samen naar deze bestemming en dit was een mooi moment. Het is een hartstikke mooie locatie en we hebben er ontiegelijk van genoten samen. Ik raad andere stellen wel aan om minimaal twee weken naar Bali te gaan en dan rond te reizen.

Mijn tip: Verdiep je goed in de locaties voor huwelijksreizen. Ga langs het reisbureau en vraag om advies. We wilden namelijk eigenlijk graag samen naar de Malediven. Op de Malediven heb je alleen zon, zee en strand, maar wij houden juist van een actieve vakantie. Daarom is het uiteindelijk Bali geworden.