7 originele manieren om je bruidsmeisje te vragen

7 originele manieren om je bruidsmeisje te vragen

Jij gaat trouwen en je wilt waarschijnlijk van alle momenten iets unieks maken, dus ook het vragen van je bruidsmeisje. Tsja, je kunt het haar natuurlijk gewoon vragen.. Maar het is iets dat je altijd bijblijft, dus maak er iets origineels van!

Lees hieronder 7 originele manieren om je bruidsmeisje te vragen:

#1 Fotoboekje

Maak een fotoboekje van jou en je beste vriendinnetje met de meest leuke en gekke foto’s van jullie vriendschap samen. Bouw dit op van vroeger tot nu en sluit af met een pagina met de vraag of ze jouw bruidsmeisje wil zijn.

#2 Sieraad

Zoek een mooi setje oorbellen, armbandje of ketting uit. Deze bewaart ze sowieso en draagt ze misschien zelfs wel op jouw bruiloft!

Een setje oorbellen:

Of zorg voor een mooi armbandje:

Of deze super lieve ketting:

#3 Herinneringskistje

Koop ergens een leuk kistje, theedoosje of mooi blik en vul deze met herinneringen van jullie samen. Je kunt op de onderkant van het kistje jouw vraag schilderen of een brief erbij doen waarin je jullie vriendschap omschrijft en je hoopt dat ze jouw bruidsmeisje wilt zijn.

#4 Gepersonaliseerde tas

Maak of koop een leuke tas, make-up-tasje of klein portemonneetje waar o.a. haar naam + ‘bridesmaid’ op staat. Leuk om te bewaren en kan ze ook nog gebruiken!

Hoe tof is deze clutch, super origineel met tekst aan de binnenkant:

 

Of deze canvas tas:

 

Of dit super leuke make-up tasje:

#5 Fles champagne, wijn of andere drank met zelf gemaakt etiket

Heb je een drankje dat je vaak drinkt met je beste vriendinnetje? Gebruik zo’n fles en plak er een etiket op waarop je haar vraagt om jouw bruidsmeisje te zijn.

Lukt het niet om deze mooi zelf te maken? Bestel dan dit wijnetiket:

Of, een zakje waar jullie favo wijn in zit!

#6 Gedichtje

Ben jij altijd degene die twee kantjes schrijft voor één sinterklaasgedicht? Maak dan een lief gedicht voor jouw bruidsmeisje-to-be.

#7 Pop the question

Vraag het met een knaller! Met dit cadeau, moet je bestie een ballon doorprikken. Dan verschijnt er feestelijke confetti en een briefje waarop je haar vraagt om jouw bruidsmeisje te zijn.

Bijvoorbeeld deze pop-box:

Leuke teksten die je kunt gebruiken:

  • I couldn’t say I do without you! Will you be my bridesmaid?
  • It’s my turn to pop the question. Will you be my bridesmaid?
  • I can’t tie the knot without you by my side. Will you be my bridesmaid?
  • Our special day is on the way, and i am the luckiest bride to be able to ask if you’ll stand by my side. Will you be my bridesmaid?
  • My wedding would be incomplete without you! This necklace is a reminder that our friendship means the world to me! Will you be my bridesmaid?
  • I would be lost without you by my side on my wedding day! Will you be my bridesmaid?
  • You’re more than a guest so please say yes.. Will you be my bridesmaid?