We hebben de lezers van BrideSide gevraagd naar hun favoriete smaak voor de bruidstaart. En het bruidenpanel geeft antwoord waarom ze door deze bruidstaart (of iets anders!) zijn gegaan.
Dit zijn de resultaten:
Aardbei/framboos/perzik fruitsmaken | 34 % |
Citroen/limoen- frisse smaken | 27 % |
Karamel/chocolade achtige smaken | 14 % |
Red Velvet | 5 % |
Citroen/limoen met crème au beurre en witte chocolade | 5 % |
Champagne/Prosecco | 2 % |
Ijstaart | 2 % |
Worteltaart | 2 % |
bokkepootjes | 2 % |
Cheesecake | 2 % |
Chocolade/vanille met oreocreme | 2 % |
mokka | 1 % |
stroopwafel smaak | 1 % |
Witte chocola met framboos | 1 % |
Ons bruiden-panel geeft de volgende antwoorden:
IJstaart want we zijn niet zo gek op taart, maar wel op ijs. De ijstaart snijden we samen gewoon aan. Dit past meer bij ons. -Rachel
Cupcakes leek ons leuker en makkelijker voor de gasten. Voor ons is er wel een klein taartje zodat we deze samen kunnen aansnijden. Op het kleine taartje staat ook een taartopper met daarop onze namen. De cupcakes worden versierd met een trouwjurkje of een trouwpak. -Carmen
Wij gaan ook voor een ijsbruidstaart! Wel stukje duurder maar heel mooi en is bij ons ook meteen als toetje na het eten. Dit paste beter in de planning en is iets origineler. -Viona
Limburgse vlaai! Zo is er, behalve familie en vrienden natuurlijk, toch een vleugje Limburg op onze bruiloft en we weten zeker dat iedereen het lust! -Suzanne
Wij doen mengeling van desserttaarten en een kaasbuffet. Mijn vriend en veel mannen die naar ons avondfeest komen eten graag kaas maar de dames zijn eerder zoetekauwen. We hebben daarom een combinatie gekozen. We snijden wel samen de taart aan, niet de kaas 🙂 -Angela