BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

Bijzondere ringendoosjes

door | feb 12, 2020 | Blogs, Ringendoosjes | 0 Reacties

Weet je nog het doosje waarmee je aanstaande op zijn knieën ging, het ringendoosje met een schitterende ring erin? Dat gevoel wil je het liefst herbeleven op het moment dat jullie elkaar je trouw beloven en je elkaar de trouwring om de vinger schuift. Een bijzonder ringendoosje kan jou dat gevoel geven. Wij hebben een aantal ringendoosjes onder elkaar gezet voor je.

Je kan hiervoor het doosje van de juwelier gebruiken waar jullie ringen in geleverd worden. Maar wist je dat er duizenden mogelijkheden zijn van soorten ringendoosjes? Je kunt een ringendoosje personaliseren of in jullie stijl of persoonlijkheid (laten) maken.

#1: Ringendoosje van glas

Deze luxe glazen box kun je overal voor gebruiken. Vraag aan je bloemist voor een aantal rozenblaadjes die je onderop kan doen, zodat je daar bovenop je ringen kunt leggen. Gebruik deze box als ringendoosje voor je bruiloft en daarna als woonaccessoire met herinnering.

De eerste box is rechthoekig en heeft een binnenkant die is voorzien van een zacht suede kussentje, ideaal om je trouwringen op te leggen. Verder is het metaal zwart van kleur en is zijn vorm rechthoekig. Het deksel sluit goed af en gaat ook fijn open en dicht. Afmetingen: H 6 x B 18 x D 13 cm. Je bestelt ze hier.

De vierkante doosjes zijn leverbaar in goud, zwart, rose goud en donkergrijs. De afmetingen: 10,5 x 10,5 x 5 cm. Je bestelt ze hier.

#2: Ringendoosje met mos

Bruiloft ringen doosje met mos, perfect voor een bohemian wedding. Plaats dit doosje op tafel zodat de fotograaf deze mooi op de foto kan zetten. Je ontvangt een doosje met groene mos, touw en een deksel. Formaat: diameter 12 cm, hoogte 4 cm. Je bestelt dit doosje hier.

#3 Gepersonaliseerd ringendoosje met twee vakken

Deze houten ringendoosjes zijn 100% handgemaakt uit grondstoffen. Deze doosjes zijn in 5 kleuren beschikbaar: whitewash, naturel, lichtbruin, donkerbruin en verband hout. De afmetingen zijn ongeveer: 13 x 6,8 x 4, 8 cm. De ruimte voor de ringen is ongeveer 4cm breed en 2,5 cm diep. Je bestelt deze doosjes hier.

#4 Gegraveerd ringendoosje

The adventure begins! Dit indrukwekkende ringendoosje maakt een ideale showcase voor jullie prachtige trouwringen. Gegraveerd met de uitspraak van “The adventure begins” en jullie namen, geeft dit een speciaal detail aan jullie bruiloft. Voeg verse bloemblaadjes, sprankelende kristallen of andere decoratie toe aan de onderkant, dat maakt de presentatie van jullie ringen helemaal af. Afmeting: ongeveer 7 x 7 x 7 cm. Je bestelt dit doosje hier.

#5 Ringendoosje met wereldkaart

Reizen jullie graag? Dan is dit ringendoosje echt iets voor jullie! Een houten ringendoosje met daarop een wereldkaart. Aan de binnenkant kun je je namen en trouwdatum laten plaatsen. De afmeting is 10 cm x 7,5 cm x 5 cm. Je bestelt dit doosje hier.

Ben je op zoek naar een klassiek ringendoosje? Bijvoorbeeld van zilver/verzilverd? Bekijk dan de blog ‘Zilveren ringendoosje‘.