BrideSide Blog

Tips & cadeaus voor jouw bruiloft

De 5 leukste huwelijksbedankjes

door | feb 7, 2020 | Bedankjes, Blogs | 0 Reacties

Huwelijksbedankjes zijn natuurlijk onmisbaar op jullie huwelijk! Het is als gast heel leuk om een aandenken te krijgen aan jullie mooie dag! En het fijnste is natuurlijk dat het iets is dat je ook kunt gebruiken..

Wij hebben de 5 leukste huwelijksbedankjes onder elkaar gezet!

Een flessenopener

Hoe leuk is deze! Een gepersonaliseerde flessenopener! Je kunt zelf de kleur en het patroon kiezen. De opener is ook nog magnetisch waardoor je deze bijvoorbeeld op de koelkast kan plakken zodat je hem altijd bij de hand hebt.

Je bestelt de flessenopener hier.

Mini flesjes olijfolie

Dit is een van onze favorieten! Mini flesjes olijfolie uit Athene, Griekenland. Je kunt zelf de smaakjes kiezen. Rozemarijn, citroen, tijm, basilicum en nog veel meer soorten!

Je bestelt deze super schattige flesjes hier.

Gepersonaliseerde kaarsen

Organic mandarin, organic vanilla, french lavender of een combinatie?

Voor deze kaarsen gebruiken ze ethisch geproduceerde biologische soja wax en geconcentreerde biologische lavendel, vanille of Mandarijn etherische oliën dus er zijn geen chemicaliën in verwerkt. Je kan een stijl en tekst achterlaten, maar als je contact opneemt met de winkel, kunnen ze het nog verder voor je personaliseren.

Deze heerlijk geurende kaarsen bestel je hier.

Zonnebrillen met jullie namen

Trouw je op een zonnige dag? Dan kunnen je gasten wel een zonnebril gebruiken! En waarom zou je je bedankje niet al aan het begin van de dag geven? Dan staan ze op veel foto’s!

Deze hippe retrobrillen kunnen in diverse kleuren spiegelglazen en monturen besteld worden. Het zijn hoge kwaliteit brillen met UV400 glazen.

Bestel deze brillen hier.

Pink Gin!

Te cute en super origineel! Miniatuur flessen met lint en goud folie label. Je kunt ze zelf vullen met jouw favoriete gin. Elke fles is 11cm hoog en kan met 5cl/50ml gin gevuld worden.

Je bestelt deze flesjes hier.

Benieuwd naar meer inspiratie over huwelijksbedankjes? Bekijk dan de blog ‘bruiden vertellen over: hun keuze huwelijksbedankjes‘.